Kötü koku diye gittiler. Balkonda neler gördüler neler. Belediye ekipleri şaşkına döndü

Kötü koku diye gittiler. Balkonda neler gördüler neler. Belediye ekipleri şaşkına döndü
İstanbul Bağcılar'da mahallede sakinleri “Kötü koku geliyor” diyerek bir bina hakkında belediye ekiplerine şikayette bulundu. Binaya giden ekipler balkona kurulmuş tavuk kümesiyle karşılaştı. Tavuklardan boşaltılan kümes yerinden kaldırıldıktan sonra ev sahibine idari yaptırım uygulandı.

DHA'da yer alan habere göre, Bağcılar'da mahalle sakinlerinin şikayet üzerine bir binaya giden belediye ekipleri gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü.

16aacb71f94b4044e0072b413051ff03.jpg

"KÖTÜ KOKU ÜZERİNE BİNAYA GİTTİLER"

Bağcılar Belediyesi’ne gelen “Binadan yoğun şekilde koku geliyor. Rahatsız oluyoruz” şeklindeki şikayet yetkilileri harekete geçirdi.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ihbarda belirtilen Güneşli Mahallesi 1358 Sokak’taki apartmana gitti. Binada araştırma yapan görevliler, gelen kokuyu takip ederek giriş katın balkon kısmında demirden yapılmış tavuk kümesine ulaştı. Ekipler, gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü.

b6192592ab2c0d8bb38f2dc0ed4fd369.jpg

CEZA YAZILDI, KÜMES SÖKÜLDÜ

Belediye ekipleri, balkona kurulmuş tavuk kümesiyle karşılaştı. Ardından da balkondan sökülen demir kümes, kamyonetle depoya götürüldü. Tavuklardan boşaltılan kümes yerinden kaldırıldıktan sonra ev sahibine “Huzur ve Sükunla İlgili Emir ve Yasaklar” bölümünde yer alan; “Ev ve apartmanların herhangi bir yerinde ve bahçelerinde kümes yapmak, kümes hayvanı beslemek, etrafı rahatsız edecek şekilde hayvan bulundurmak” maddesinden işlem yapıldı.