Köyceğiz Belediyesi gıda ve temizlik malzemesi satın alacak

Köyceğiz Belediyesi gıda ve temizlik malzemesi satın alacak
Muğla Köyceğiz Belediyesi İşletme Müdürlüğü gıda, temizlik malzemesi ve içecek satın alacak.

Basın İlan’da yer alan bilgilere göre, Köyceğiz Belediyesi İşletme Müdürlüğü muhtelif gıda, et ve tavuk ürünleri, temizlik malzemesi, düşük alkollü ve alkolsüz içecek alımı gerçekleştirecek. Alım 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İlanda, “Tesislerimizde kullanılmak üzere 5 kısım halinde; 4 kalem düşük alkollü içecek, 12 kalem alkolsüz içecek, 95 kalem muhtelif gıda, 4 kalem et-tavuk grubu ve 50 kalem temizlik malzemesi olmak üzere toplam 165 kalem mal alımı yapılacaktır.” denildi.

Teslim edilen mallarla alakalı herhangi bir nakliye ücreti talep edilmeyecektir. Köyceğiz Belediyesi Delta İşletmesi (Atatürk Kordonu/ Merkez) Köyceğiz Belediyesi Kulak Mesire Alanı İşletmesi (Atatürk Kordonu/ Merkez) Köyceğiz Belediyesi Sultaniye Kaplıcaları (Sultaniye Mahallesi) Köyceğiz Belediyesi Ekincik Plajı Tesisi (Ekincik Mahallesi) Alınacak muhtelif gıda ürünleri soğuk zinciri de dikkate alınarak sipariş sonrası Köyceğiz Belediyesi merkez sınırları içerisinde teslim edilmek üzere en geç 2-3 saat içerisinde hazır olarak teslim edilecektir.

İçecek ürünleri Köyceğiz Belediye Başkanlığının göstermiş olduğu adreslere ihtiyaç fişleri doğrultusunda parça parça ve fatura ile, muhtelif gıda ise sipariş sonrası Köyceğiz Belediye merkez sınırları içerisinde en geç 2-3 saat sonra fatura ile teslim edilecektir.

İhalenin yapılacağı yer :KÖYCEĞİZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ ULUCAMİ MAHALLESİ ATATÜRK BULVARI NO:97 KÖYCEĞİZ/MUĞLA

Tarihi ve saati: 15.03.2022 - 10:30