KPSS'de sorulan Mete Gazoz kimdir?

KPSS'de sorulan Mete Gazoz kimdir?
KPSS önlisans sınavı dün milyonlarca adayın katılımıyla gerçekleşti. Sınavda Mete Gazoz nerede şampiyon olmuştur? sorusu da vardı. Peki Mete Gazoz kimdir? İşte ayrıntılar.

KPSS önlisans sınavında sorulan Mete Gazoz bugün en sık aratılan isimlerden biri oldu. Dün gerçekleştiren kamu kuruluş sınavında milyonlarca vatandaş memur olabilmek için sınavda ter döktürdü. Adaylar sınavdan çıkar çıkmaz sosyal medya hesaplarından sınavda yaşadıklarını paylaştı. KPSS önlisans sınavında sorulan bir soru ise insanları epeyce meraklandırdı. Mete Gazoz kimdir ve nerede şampiyon olmuştur? İşte detaylar...

METE GAZOZ KİMDİR

8 Haziran 1999 tarihinde İstanbul’da doğan milli sporcumuz, küçük yaşlardan beri okçuluk eğitimi aldı. Kariyerini İstanbul Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü’nde devam ettiren 19 yaşındaki Gazoz, ilk defa Bakü’de düzenlenen Avrupa Oyunları’nda Türkiye’yi temsil etti.

2016 Nottingham Avrupa Şampiyonası’nda bireysel olarak gümüş madalya kazandı.

2016 Rio Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil ederek ülke çapında üne kavuşan Gazoz, yerli sporculardan da destek gördü. Özellikle Arda Turan’ın sosyal medya hesaplarından Mete Gazoz’la ilgili destek mesajları Mete’nin büyük çapta tanınmasına ve desteklenmesine olanak tanıdı.

BOZKURT LOTUS OLAYI NEDİR?

METE GAZOZ NEREDE ŞAMPİYON OLMUŞTUR

Mete, Arjantin’de gerçekleşen Dünya Gençler Okçuluk Şampiyonası’nda karışık takım klasik yay kategorisinde Yasemin Ecem Anagöz ile beraber dünya 3’üncüsü oldu.

2018 Akdeniz Oyunları’nda İspanya’nın Tarragona şehrinde altın madalya kazandı.

KPSS ÖNLİSANS SORU VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI

KPSS önlisans sınavı soru cevapları yayınlanır yayınlanmaz haber sitemizde veya ÖSYM'nin resmi sayfasından öğrenebileceksiniz.

İlgili Haberler