Kritik oyunda ipler gerildi. Survivor’da gönüllüler birbirine girdi

Kritik oyunda ipler gerildi. Survivor’da gönüllüler birbirine girdi
 Survivor 2021 son bölümde ünlüler takımı ve gönüllüler takımı yarışmacıları arasında dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık zırhını kazanmak ve takımlarından eleme adayı çıkarmak istemeyen 2 takımın gösterdiği zorlu mücadelenin ardından kazanan ekip belirlendi. Yarışmayı yakından takip edenler kazananı merak ederek Survivor’da eleme adayı kim oldu - dokunulmazlık oyununu kim kazandı? soruları üzerinden bilgi edinmeye çalışıyor. 7 Mart Survivor eleme adayı kim oldu - dokunulmazlığı kim kazandı? soruları

Survivor 2021''de 9. haftanın 2. dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler takımı 6 Mart günü olduğu gibi pazar akşamı yayınlanan bölümde yine birbirine girdi.
Kondüsyon ile bedensel ve psikolojik dayanıklılık gerektiren yarışma programı Survivor 2021 son bölümde ünlüler ve gönüllüler takımları arasında kritik denilebilecek bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Çekişmeli süren dokunulmazlık mücadelesinde iki takımda skor anlamında eşitlik getiren bir performans çizgisine sahipti.
Ünlüler ve gönüllüler takımları arasında yapılan çekişmeli dokunulmazlık oyununda 9-9''luk beraberlikle son oyuna giren takımlardan ünlüler takımı yarışmacısı Merve Aydın, rakibini yenerek, ünlüler takımına 10. sayıyı ve dokunulmazlık zırhını kazandırdı.
İPLER GERİLDİ 
Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı gecenin sonunda eleme adaylarını belirledi. Gergin anların yaşandığı konseyde Acun Ilıcalı yarışmacıların haftalık görüşlerini aldı. Aleyna Çakır ve Reşat arasında yaşanan gerilim konseye damga vuran anlardan biriydi. Konsey konuşmasından sonra yarışmacılar eleme adayı çıkardı.
ÇAĞRI''NIN RAHATSIZLIĞI
Öte yandan konseye damga vuran anlardan biri ise Çağrı''nın Dora hakkında söyledikleriydi. ''Rahatsızlığımı dile getirmek istiyorum'' diyerek söze başlayan Çağrı, Dora''nın söylediklerini aktardı.
Çağrı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Bu takımdaki bir samimiyetsizi buldum. Onu burada söylemek istiyorum, bu kişi Dora kardeşimiz. Bu kardeşimiz şöyle davranıyor, benimle oyuna giderken devamlı bana diyor ki ''seni yazıyorlar'' benden dedikodu almaya çalışıyor. Sonra hemen başlıyor; ''Bizim takımdaki kızlar felaket. Geçen konsey söyleyecektim, söyleyemedim."
Dora ise bu sözler sonrası, "Ben kızlarımız arasında kötü şeyler var bize de yansıyor birkaç kişinin adadan gitmesi gerekebilir dedim. Bizim tartışma kızlar arasında oluyor. Kavga var sürekli dedim" açıklamasında bulundu.
5 OY ALDI
Yeni haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi kıran kırana gerçekleşti. Kaybeden taraf uzun zaman sonra gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler ise eleme konseyinde Hanzade ve Öykü Çalışkan''ı aday çıkardı.
7 Mart akşamı gerçekleşen eleme konseyinde 5 oy ile Aleyna Çalışkan üçüncü eleme adayı oldu. Oylamada yazılan diğer isimler ise Dora 3 ve Yunus Emre 2 oy aldı oldu.
Bu sonuçla gönüllüler takımı yarışmacısı Aleyna Çalışkan en fazla eleme oyunu alarak eleme potasına giden isim oldu.

 

İlgili Haberler