Kubilay Aka kimdir, nereli ve kaç yaşında

Kubilay Aka kimdir, nereli ve kaç yaşında
Çukur dizisinin oyuncusu Kubilay Aka, dün akşam Instagram'da beğeni yağmuruna tutuldu. Peki Kubilay Aka kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte ayrıntılar burada...

Kubilay Aka kimdir, nereli ve kaç yaşında

Kubilay Aka kimdir ve kaç yaşında... Vatanım Sensin dizisiyle ünlenen ve rol arkadaşı Miray Daner ile aşk yaşamaya başlayan Kübilay Aka, dün akşam Instagram'da adeta rekor kırdı. Cumhuriyet Bayramı yürüyüşüne katılan genç çift, Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa notuyla bir fotoğraf paylaştı. Ünlü çift kısa sürede yüz binlerce beğeni aldı. Hemen ardından ise vatandaşlar Kubilay Aka hakkında bilgi edinmek istedi. Diziseverlerin yakından takip ettiği Çukur'da rol alan Kubilay Aka ile ilgili detayları haberimizde.

foto.jpeg

KUBİLAY AKA KİMDİR

1995 senesinde İstanbul'da dünyaya gelen Kubilay Aka, üniversite eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi bölümünde yapmıştır.

İlk oyunculuk tecrübesini Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Ali Kemal karakteri ile kazanmıştır. Kubilay Aka, kadrosunda Dilan Çiçek Deniz, Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Ercan Kesal, Mustafa Üstündağ, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın gibi önemli isimlerin yer aldığı fenomen olan Çukur dizisinde Cilasun adlı karaktere hayat vermektedir.

KUBİLAY AKA ÇUKUR

Kubilay Aka Çukur dizisinde Cilasun adlı karakteri canlandırmaktadır. Aka'nın karakterinin özelliklerini ise şöyle sıralayabiliriz; Celasun da Çukur’un 2. sezonunda devam edecek isimlerden. Çukur dizisi 2. sezon çekimlerinde Celasun’u da gördük. Umarım Karaca’da yaşıyordur. Celasun 15 kişinin aralıksız taradığı yerden nasıl sağ salim kurtuldu hayret. Gerçi biraz çekimlerde aksıyordu yeni sezonda sakat başlayabilir.