Kuntz: Burak'a dedim ki 'Gurur duymalısın!'

Kuntz: Burak'a dedim ki 'Gurur duymalısın!'
A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Portekiz maçı sonrası açıklamalarda bulundu

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kunz, Portekiz yenilgisi sonrası konuştu.

Kuntz, şu ifadeleri kullandı:

- İlk 20 dakika oyuncularımızın galibiyete inanmadıkları gördük. Ama ilk golden sonra değiştiler. İyi ortalarını, şutlarını gördüm. Bu maçın kazanabileceğine olan inançları geri geldi.

- İkinci golde dikkatsizliğimiz oldu. Rakibe yakın oynamalıydık. Golü getiren hamleden önce. Buna çok çalışmıştık.

- Devre arasında yaptığımız konuşmada oyuncularımıza Letonya ve Karadağ maçlarını hatırlattım. Geri düştüğümüz maçlarda döndüğümüzü bunu tekrar yapabileceğimizi anlattım.

- Onlara dedim ki; Portekiz''de Portekiz karşısında pozisyonlar buluyorsunuz. Yeneceğimize inanıyor musunuz, dedim. Evet dediler. O zaman sahada gösterin dedim.

- İkinci yarıdaki oyuncularımla gurur duyuyorum. Portekiz''e oyun oynatmadık. Sıkı çalıştık, kazanma şansımız vardı. Ama bazen şans da lazım.

- Maç sonunda bir daire oluşturup futbolcularla konuştum. Burak''a dedim ki gurur duymalısın, bu takımın kaptanısın. Letonya karşısındaki penaltın olmasaydı bu takım burada olmazdı dedim ona. Bazen de şansın olmalı.

- Ben bir soru soracağım. Siz milli takımla gurur duyuyor musunuz? Portekiz''de iyi oynadığımızı düşünüyor musunuz? Bizim genç bir takımımız var. Büyüyoruz, gelişiyoruz. Bu mağlubiyet üzerine yeni şeyler koyarsak daha da gelişeceğiz.