Kurtlar Vadisi efsanesi geri dönüyor! Polat Alemdar'ın ustası Çakır rolü o yıldızın! İşte muhteşem kadro

Kurtlar Vadisi efsanesi geri dönüyor! Polat Alemdar'ın ustası Çakır rolü o yıldızın! İşte muhteşem kadro
Kurtlar Vadisi efsanesi uzun yıllar sonra yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Televizyon tarihinde Şampiyonlar Ligi kadrosu olarak gösterilen dizide en önemli değişikliğin ise Çakır rolündeki isim olacağı iddiaları dolanıyor.

Ekranlarda uzun soluklu dizilerden birisi olarak lanse edilen Kurtlar Vadisi, uzun bir aranın ardından yeniden hayranları ile buluşmanın peşine düştü. Hayatımızda yaşadığımız her anda bir fenomen halini alan Kurtlar Vadisi, 15 Ocak 2003 tarihinden itibaren lanse edilen ‘Mafya’ sözcüğü ile herkesin hayatında bir dönem noktası oluşmasına sebebiyet verdi.

Exxen kanalında kısa bir zaman sonra yayınlanacak olan Leyla ile Mecnun dizisinin hemen sonrasında Acun Ilıcalı’nın Necati Şaşmaz ile bir görüşme yaptığı ve yeniden Kurtlar Vadisi kadrosunu toplamak için harekete geçtiği iddia edildi.

 

Ancak Süleyman Çakır karakterini canlandıran Oktay Kaynarca’nın ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde başrol oynaması sonrasında yeni bir adım atıldığı gelen bilgiler arasında yer aldı. Bunun için en uygun ismin ise şu anda herhangi bir dizi ile anlaşması olmayan Deli Yürek ve Ezel dizilerinden tanınan yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu oldu.

Kendisine herhangi bir şekilde teklif gelmesi durumunda bunu daha önceki açıklamalarında da dile getiren İmirzalıoğlu, “Oyunculuğu bırakmak gibi bir düşüncem yok. Şu ana kadar bana gelmiş bir teklif bulunmamakta. Bir teklif gelmesi halinde Kurtlar Vadisi’nde bile oynayabilirim” demesi hayranları oldukça heyecanlandırdı.

Şimdilerde Leyla ile Mecnun dizisi için hazırlık yapan Acun Ilıcalı’nın yakın bir zamanda Kurtlar Vadisi için de harekete geçecek ve bu özlemi kısa süre içerisinde sonlandıracak gibi.
 

İlgili Haberler