Lebron James’ten Kobe Bryant’a veda mesajı

Lebron James’ten Kobe Bryant’a veda mesajı
Yıldız basketbolcu Lebron James’ten Kobe Bryant için duygulandıran bir mesaj geldi. Kobe’nin efsane olduğu Los Angeles Lakers’ın formasını giyen Lebron, ”Bu yük artık beni sırtımda ve devam ettirmek benim bir sorumluluğum. Cennetten beni izle ve bana güç ver” dedi.

Basketbolun efsane ismi Kobe Bryant’ın kızı Gigi ile birlikte helikopter kazasında hayatını kaybetmesinin şoku sürüyor. Efsane basketbolcu için başsağlığı mesajı yayınlayan isimlerden biri de Kobe’nin ölümünden bir gün önce rekorunu egale eden Lebron James’ten geldi. Son 1,5 sezondur Kobe’nin tüm kariyerini geçirdiği Los Angeles Lakers’ta oynayan yıldız oyuncu, olacak. Söz veriyorum, senin mirasını devam ettireceğim. Hepimiz için ve özellikle Lakers için çok şey ifade ediyorsun. Bu yük artık beni sırtımda ve devam ettirmek benim bir sorumluluğum. Cennetten beni izle ve bana güç ver” ifadelerini kullandı.

Lebron James, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Hazır değilim ama işte başlıyorum. Defalarca bu satırları yazmayı denedim ama her seferinde ağlıyorum. Sadece seni, yeğenim Gigi'yi, sahip olduğumuz dostluğu, bağı, kardeşliği düşünüyorum. Pazar sabahı Philly'den LA'ya gitmeden önce seninle son kez konuştum. Sesini son kez duyacağımı tahmin etmemiştim. Seni çok seviyorum, abim. Kalbim, Vanessa ve çocuklarınla olacak. Söz veriyorum, senin mirasını devam ettireceğim. Hepimiz için ve özellikle Lakers için çok şey ifade ediyorsun. Bu yük artık beni sırtımda ve devam ettirmek benim bir sorumluluğum. Cennetten beni izle ve bana güç ver. Söylemek istediğim çok şey var ama şu anda yapamıyorum, başaramıyorum. Tekrar buluşacağız kardeşim.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m Not Ready but here I go. Man I sitting here trying to write something for this post but every time I try I begin crying again just thinking about you, niece Gigi and the friendship/bond/brotherhood we had! I literally just heard your voice Sunday morning before I left Philly to head back to LA. Didn’t think for one bit in a million years that would be the last conversation we’d have. WTF!! I’m heartbroken and devastated my brother!! ????????????????????. Man I love you big bro. My heart goes to Vanessa and the kids. I promise you I’ll continue your legacy man! You mean so much to us all here especially #LakerNation???????? and it’s my responsibility to put this shit on my back and keep it going!! Please give me the strength from the heavens above and watch over me! I got US here! There’s so much more I want to say but just can’t right now because I can’t get through it! Until we meet again my brother!! #Mamba4Life❤️???????? #Gigi4Life❤️????????

LeBron James (@kingjames)'in paylaştığı bir gönderi ()

KOBE, SON PAYLAŞIMINI LEBRON İÇİN YAPMIŞTI

Efsane oyuncu Kobe Bryant, hayatını kaybetmeden önce son Twitter paylaşımını Lebron James için yapmıştı. Lakers forması giyen yıldız oyuncu, geçtiğimiz günlerde Kobe Bryant’ı geride bırakarak NBA tarihinde en çok sayı atan 3. Oyuncu olmuştu. Kariyerinde 33 bin 664 sayı atan Lebron James’i kutlayan Kobe, "Oyununu ileri taşımaya devam et. Sana büyük saygı duyuyorum" demişti.

Karşılıklı oynadıkları dönemde ligin en değerli iki oyuncusu olan Kobe Bryant ve Lebron James’in aralarındaki rekabete rağmen iyi dost oldukları biliniyordu. İki yıldız oyuncu bir çok kez NBA’de final oynamalarına rağmen takımları bir final serisinde hiç karşı karşıya gelmemişti.