Liverpool'un hocası Klopp yenilgi sonrası Tanrı'nın hangi takımı tuttuğunu açıkladı

Liverpool'un hocası Klopp yenilgi sonrası Tanrı'nın hangi takımı tuttuğunu açıkladı
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un teknik direktörü Jurgen Klopp, Everton'a 2-0 mağlup olmalarının sebebi olarak rüzgarı gösterdi. Alman hoca, maç sonu yaptığı açıklamada, "Tanrı'nın bir Man City hayranı olduğuna ikna olduğunu" söyledi.

ODA TV''de yer alan habere göre, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool''un teknik direktörü Jurgen Klopp, haftasonu Merseyside derbisinde Everton''a 2-0 mağlup olmalarının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"BUNU TAM OLARAK ANLATAMAM"

Maç sonu röportaj veren Alman eski futbolcu ve futbol antrenörü Klopp, yenilginin nedenlerine dair durumu nasıl açıklayacağını bilmediğini aktararak “Bunu tam olarak anlatamam” diye konuştu.

"BU ŞİDDETLİ RÜZGARDA FUTBOL OYNAYAMAZSINIZ"

“Rakibin kalitesini ve oyununu iyi kontrol ettik ama yaptığımız tek hata sonrasında cezalandırıldık” diyen Klopp, devamında ise stadyumda esen rüzgara atıf yaparak, “Bu şiddetli rüzgarda futbol oynayamazsınız” diye devam etti.

"TANRI''NIN BİR MAN CİTY HAYRANI OLDUĞUNA İKNA OLDUM"

Klopp rüzgarı suçlamasının ardından ligin zirvesinde bulunan Manchester City’i kastederek, “Artık Tanrı''nın bir Man City hayranı olduğuna ve bizi durdurmak için her şeyi yapacağına ikna oldum. Tanrı''ya karşı kazanamazsınız” diye konuştu.

İlgili Haberler