Londra, Nusret'in kazık hesabını konuşuyor. Fişi gören müşteri yok artık dedi

Londra, Nusret'in kazık hesabını konuşuyor. Fişi gören müşteri yok artık dedi
Et pişirme ve tuzlama şekli nedeniyle Salt Bae adıyla anılmaya başlanan Nusret Gökçe'nin Londra'daki restoranında müşterilerden aldığı servis hizmet bedeli dudak uçuklattı.

Yemek yiyen İngilizler yandım Allah dedi

İngiltere''nin başkenti Londra''da açtığı restoranıyla Ada basınının gündeminden düşmeyen Nusret Gökçe, bu kez de müşterilerine kestiği servis hizmet bedeliyle konuşulmaya başlandı.

Hakkında üst üste haberler yapılan Nusret bu sefer de İngiliz Daily Mail gazetesinde manşet oldu. Sosyal haber ve tartışma sitesi Reddit''e yüklenen fişte Nusret''in kuver için aldığı bedel şoke etti.

TAM 37 BİN STERLIN HESAP

Bir müşteri Nusret''te yediği yemeğin fişini Reddit''te paylaştı. Nusret Gökçe''nin lokantasında yemek yiyen müşteri tam olarak 37 bin sterlin (Yaklaşık 465 bin TL) hesap ödedi.

4289 STERLIN SERVİS BEDELİ

Nusret''in lokantasındaki kuver hizmetine alınan bedel ağızları açık bıraktı. Lokantada alınan servis hizmetinin bedeli 4.829 sterlindi. Bazı kullanıcılar bu hesabı ödeyen kişiye "Zengin ve aptal mısın?" diye kızarken bazı kullanıcılar ise bu fiyatlarla satış yapan Nusret''i hedef aldı.

Nusret geçen ay da bir müşterinin faturasının viral hale gelmesinden sonra ''olumsuz yorumları silmekle'' suçlanmıştı.

İŞTE O FİŞ:

 

İlgili Haberler