Lütfü Türkkan: Darısı Kavakçı ailesinin diğer fertlerinin başına

Lütfü Türkkan: Darısı Kavakçı ailesinin diğer fertlerinin başına
İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan Mariam Kavakçı’nın Cumhurbaşkanı danışmanı olması ile ilgili Cumhurbaşkanı Danışmanı Mariam kızımıza, yeni görevinde başarılar diliyorum. Hakkıydı, oldu" dedi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Merve Kavakçı’nın kızı Mariam Kavakçı’nın Cumhurbaşkanı danışmanı olarak atanmasına manidar bir cevap verdi. Twitter hesabından bir paylaşım yapan Türkkan, “Cumhurbaşkanı Danışmanı Mariam kızımıza, yeni görevinde başarılar diliyorum. Hakkıydı, oldu. Darısı Kavakçı ailesinden diğer hak eden fertlerinin de başına..” ifadelerini kullandı.

lutfu-001.png

DURMUŞ YILMAZ: TAKDİR ETMEMEK NE MÜMKÜN!

Mariam Kavakçı’nın danışman olarak atanmasına İYİ Parti’den bir başka tepki ise Durmuş Yılmaz’dan geldi. İYİ Parti Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz ise Kavakçı’nın danışman olarak atanması ile ilgili Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Helal olsun!, başörtüsünün rantını devşiren ve tepe tepe kullanan en becerikli aile. Takdir etmemek ne mümkün!...” dedi.

durmus.png

1999’da TBMM’de yaşanan başörtüsü kriziyle tanınan ve şu anda Kuala Lumpur Büyükelçisi görevinde bulunan Merve Kavakçı’nın kızı Mariam Kavakçı, Cumhurbaşkanı başdanışmanı oldu.

İlgili Haberler