Lütfü Türkkan’dan HDP’li Bilgen’e sert tepki

Lütfü Türkkan’dan HDP’li Bilgen’e sert tepki
İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti’nin Iğdır kararına ilişkin eleştirilerde bulunan HDP’li Ayhan Bilgen’e sosyal medya üzerinden cevap verdi.

Yeniçağ / İstanbul

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “AKP ve MHP’nin oyununu bozduk” diyerek partisinin Kars ve Iğdır’da aday çıkarmama kararı aldığını duyurmuştu.

İYİ Parti’nin aday çıkarmama kararına tepki gösteren HDP Kars Milletvekili Ayhan Bilgen, Twitter hesabından “İYİ Parti Kars'ta HDP kazanmasın diye neredeyse meclis üyeliği karşılığında herkese gitmeye hazır” ifadelerini kullandı.

Bilgen’e yine Twitter hesabından cevap veren İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, “Kars’ta, Iğdır’da HDP kazanmasın diye her türlü fedakârlık yapmaya hazırız” dedi.

Bilgen’in paylaşımını alıntılayarak tepkisini dile getiren Lütfü Türkkan, “Kars’ta, Iğdır’da HDP kazanmasın diye her türlü fedakârlık yapmaya hazırız. Bu doğrudur. Kullanılmaya gelince; Türk-Kürt demeden, çocuk-bebek demeden öldüren, emperyalistlerin maşası olan PKK’dan ve PKK’nın güdümündeki HDP’den bahsediyorsan, o da doğrudur” sözlerine yer verdi.

İlgili Haberler