Lütfü Türkkan'dan Melih Gökçek'e tepki

Lütfü Türkkan'dan Melih Gökçek'e tepki
İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Melih Gökçek döneminde yapılan Ankapark'la ilgili olarak, "Oraya harcanan parayla 3 tane Volkswagen fabrikası yapılırdı" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, eski başkan Melih Gökçek'in yaptırdığı Ankapark'ın 750 milyon dolara mal olduğunu açıklamıştı.

Yavaş, haciz gelen Ankapark'la ilgili olarak “Buraya 2014 yılında biz karşı çıkmıştık çeşitli nedenlerle. Bu işe karşı çıkanlara hakaret eden tweetler atıldı. Bugün sizin programınızda bu rakamı açıklayacağım. 200 dediler 300 dediler. Sürekli rakam değişti. Teftişlerimiz devam ediyor. Dolar kuru artıyor azalıyor, 700-750 milyon dolar belediyeye maliyeti. İsteyen herkese faturalarını yollayabilirim. 50 milyon dolar az bir para değil ama dolar kuru nedeniyle değişiyor bu rakam” ifadelerini kullanmıştı.

LÜTFÜ TÜRKKAN'DAN TEPKİ

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da duruma sessiz kalmadı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Türkkan, Manisa'da kurulması beklenen Volkswagen fabrikasına dikkat çekerek, "Ankapark'a harcanan parayla 3 tane fabrika kurulurdu" dedi.

Türkkan'ın paylaşımı şöyle:

"Volkswagen, fabrikasını Manisa'ya kuracak. Sermayesi de 943.5 milyon TL olarak belirlenmiş. Sayın Gökçek’in Ankapark’a harcadığı para ile dört Wolksvagen fabrikası kurulurmuş. Yazık..!"

İlgili Haberler