Karga Dido nereden bilebilirdi Şenol Hoca'nın böyle oynatacağını

Karga Dido nereden bilebilirdi Şenol Hoca'nın böyle oynatacağını
Antalya'da, bir grup turizmcinin Türkiye ve İtalya A Milli takımlarının karşılaşmasında, hangi ülke takımının kazanacağını sorduğu 'Dido' adlı karga, gagasıyla Türk bayrağını işaret etti. Ancak Milli Takım, dün akşam sahadan 3-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Maç sonu hem Güneş'e hem oyunculara sosyal medyada tepki yağdı.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası''nın (EURO 2020) açılış maçında, bu akşam İtalya ile karşı karşıya geldi. Başkent Roma''daki maçı Gök Mavililer 3-0 kazandı. Kargo Dido''nun tahmini ise tutmadı.

KARGA DİDO SONUCU YANLIŞ BİLDİ

Antalya''da ise bir grup turizmci, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası''nda Almanya''nın oynadığı 6 maçtan 4''ünü doğru tahmin eden ahtapot Paul''den yola çıkıp, benzer tahmin için bu kez bir karga kullandı. ''Dido'' adını verdikleri karganın önüne, Türkiye ve İtalya bayraklarını seren turizmciler, karganın seçeceği takımı merakla bekledi. Karga Dido, çimler üzerinde zıplayarak gelip direkt Türk bayrağını gagasıyla işaret etti.

"NEDEN BİLMESİN" DEDİ

Antalya Kent Konseyi Turizm Grubu Başkanı Recep Yavuz, Dido''nun tercihiyle sevindiklerini belirtip, “Ahtapot Paul biliyorsa Dido neden bilmesin? Dido, bizim gönlümüzden geçeni tercih etti. Umarız A Milli Futbol Takımımız, ''Bizim çocuklar'' bugün İtalya karşısında galip gelir” diye konuşmuştu.

Ancak karşılaşma 3-0 İtalya’nın üstünlüğüyle sona erdi. Maç sonu sosyal medyada yoğun eleştiriler geldi. Kimileri kaleci Uğurcan Çakır''ın performansını beğenmezken, kimileri ise teknik direktör Şenol Güneş''in tercihlerini eleştirdi.

Turnuvaya kötü bir başlangıç yapan Kırmızı-beyazlılar ikinci maçında 16 Haziran Çarşamba Günü Galler’i konuk edecek.

İlgili Haberler