Tekstil fabrikasında 55 işçi zehirlendi

Tekstil fabrikasında 55 işçi zehirlendi
Öğle yemeğini yiyen 200 kişinin çalıştığı fabrikadaki 55 kişi, bir süre sonra baş ağrısı ve mide bulantısı yaşadı. Şehirdeki çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan işçiler, taburcu edildi.

DHA''nın haberine göre öğle yemeğini yiyen 200 kişinin çalıştığı fabrikadaki 55 kişi, bir süre sonra baş ağrısı ve mide bulantısı yaşadı. Şehirdeki çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan işçiler, taburcu edildi.

Malatya Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli de konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Müdür Bentli, “İlimiz 1. Organize sanayi bölgesinde bulunan bir fabrikada çalışan toplam 55 kişi bugün akşam saatlerinde bulantı ve kusma şikayetleri ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi''ne başvurdular. Fabrikada görevli personelin yedikleri dönerden zehirlendikleri düşünülmekle beraber gerekli gıda ve su numune örnekleri alınarak analiz edilmek üzere laboratuvara ulaştırılmıştır. Başvuran hastaların tamamı acil serviste yapılan tedavilerinin ardından taburcu edilmişlerdir. Hastaneye yatışı gerektirecek bir hastalık durumu oluşmamıştır" dedi.