Malatya'da İYİ Partililerden örnek 23 Nisan kutlaması

Malatya'da İYİ Partililerden örnek 23 Nisan kutlaması
İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Teşkilatı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza  armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramnı unutmadı.

Mustafa ALPER - MALATYA / YENİÇAĞ

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde millet iradesinin kararlılığıyla kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Teşkilatı örnek bir etkinlikle kutladı.

Egemenliğin kayıtsız şartsız Millete ait olduğunun ilan edildiği gün olduğunu belirten İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız ”İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Teşkilatı olarak Atamızdan yadigar dünyanın ilk ve tek çocuk bayramını,  Meral Akşener hatıra ormanına daha önceden diktiğimiz fidanları sulayarak ve ilave fidan dikerek  başladık ve ardından orduzu tabiat parkına inerek çocuklarımız ile çoşkulu ve  birbirinden eğlenceli  sürpriz ödüllü yarışmalar ve uçurtma uçuracak kutladık dedi.

23 Nisan Cumartesi Saat 14.00 da Orduzu Tabiat Parkındaki şenliğe katılan ailelere  ve emeği geçen ilçe teşkilat yöneticilerine teşekkür eden başkan Yıldız bu tür sosyal sorumluluk projeleri ve aktiviteler ile vatandaşlarımız ile sık sık buluşacak olmanın onurunu yaşıyorum dedi.