Maradona'nın ölümüne ilişkin yeni iddia. Doktoru suçlanıyor

Maradona'nın ölümüne ilişkin yeni iddia. Doktoru suçlanıyor
Maradona'nın ölümünün ardından yeni bir iddia ortaya atıldı. Ortaya çıkan belgelere göre Arjantin basını, efsane ismin son ameliyatını yapan doktoru Leopoldo Luque'ya Maradona'nın imzası taklit etmekle suçluyor. Doktor suçlamaları kabul etmiyor.

Fotomaç'ın haberine göre, Arjantinli efsane futbol Diego Armando Maradona'nın ölümünün ardından birçok iddia ortaya atılmıştı. Son iddia ise Arjantinli efsaneyi ameliyat eden doktor ile ilgili. 'El Dios' lakaplı Arjantinli efsane Diego Armando Maradona'nın imzasını taklit ettiği iddia edilen Leopoldo Luque'ye ait imzalı belgeler ortaya çıktı.

Luque, iddiaları yalanlarken Arjantin basını konunun üstüne gitmeyi sürdürüyor. Efsane futbol Maradona'nın beyin ameliyatını yapan doktor hakkındaki bu iddiaların resmi makamlar tarafından da araştırılacağı ifade ediliyor.

Diego Maradona'nın doktoru ölmüş futbolcunun imzasını taklit etmekle suçlandı. Oyuncunun imzasını atmayı deneyen birini gösteren belgeler, Arjantin medyasında yayınlandı. Büyük tepki çeken olay hala aydınlatılmayı bekliyor.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Arjantinli efsanenin beyin ameliyatını gerçekleştiren doktor Leopoldo Luque'un Buenos Aires'teki evinde olduğu da çıkan haberler arasında. Bir kişinin kliniğe tıbbi kayıtlarının kopyasını Leopolda Luque'a göndermesini isteyen imzalı bir mektup getirildiği belirtildi.

Aynı isteği içeren bir diğer mektup ise birkaç imzaya sahip ve üçüncü mektupta Diego'nun diğerleriyle birlikte bir imzası olan taranmış bir kopyası mevcut. Kasım ayında Maradona'nın ölümünü soruşturan savcılar el yazısı uzmanları ile birlikte çalışarak bir sonuca ulaşmaya çalışıyor.

Luque tüm bu olaylar sonucunda Kasım ayında yaptığı açıklamada, Diego söz konusunda herhangi bir şeyden sorumlu tutulacaksa ona değer vermek, sevmek ve tamamen iyileştirerek hayatını uzatmaktan sorumlu tutulabileceğini dile getirmişti.

Diego Armando Maradona'nın doktoru olmasına rağmen kendisiyle özel bir ilişkisi olduğunu da öne süren Luque, futbol yıldızını "imkansız" bir hasta olarak tanımlamıştı.

Öte yandan hiçbir şey için kendini suçlamadığını ifade eden doktor, olanların büyük haksızlık olduğunu ve kendisine yöneltilen tüm suçlamaları reddetti.

maradona-1.jpgmaradona-2.jpgmaradona-3.jpgmaradona-4.jpgmaradona-5.jpg

 

İlgili Haberler