Masterchef Murat kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Masterchef Murat kimdir, nereli ve kaç yaşında?
Sosyal medyada papağana eziyet çektirdiği video ile Türkiye'yi ayağa kaldıran Masterchef Türkiye programında tanınan Murat Özdemir kimdir?

Masterchef Murat kimdir, nereli ve kaç yaşında? Bu soru gündeme damgasını vurdu. Dün akşam Masterchef yarışmasında hal ve hareketleriyle dikkatleri üzerine toplamayı başaran Murat Özdemir, Instagram hesabından papağana eziyet ederken çektiği videoyu paylaştı. Video kısa sürede yayıldı ve binlerce sosyal medya kullanıcısının tepkisine neden oldu. Masterchef Türkiye yapımcısı Acun Ilıcalı'dan ise eski yarışmacısı Murat Özdemir hakkında açıklama geldi. Birçok ünlü isim ise öfkelerini takipçileri ile paylaştı. Türkiye'yi ayağa kaldıran bu olayın ardından polis ekipleri Masterchef Murat'ın evine giderek gözaltına aldı. Eziyet ettiği papağanın ise ayağının kırıldığı ortaya çıktı. Öte yandan, işkence gören papağana ise bakanlık sahip çıktı.

MASTERCHEF MURAT DAHA ÖNCE DE GÖZALTINA ALINMIŞTI

Sıradışı yarışmacı Murat Özdemir, Acun Ilıcalı'nın kendisini tutuklattığını iddia ederek polis aracından canlı yayın açtı. Özdemir, "Biber gazı sıktılar. Nezarethanedeyim şu an" diyerek canlı yayına son verdi. 
masterchef3-001.png

MASTERCHEF MURAT KİMDİR NERELİ VE KAÇ YAŞINDA

Murat Özdemir, 1973 yılında Bolu’da dünyaya geldi. Aşçı bir aileden gelen Murat Özdemir’in kendisi de aşçılık yapıyor. İlk evliliğinden 16 yaşında bir kızı olan Özdemir, fitness sporuyla ilgileniyor ve gezmeyi çok seviyor. Daha önce de Yemekteyiz yarışmasına katılan Murat Özdemir, sunucu Onur Büyüktopçu’nun sözünü sık sık kestiği için o yarışmadan da kovulmuştu. Murat Özdemir, MasterChef Türkiye yarışmasından diskalifiye edilmesiyle gündeme oturmuştu. Şeflerin sözünü dinlemeyen Murat Özdemir kafasını lambaya sokup tuhaf bir moda geçmişti. 
Kaynak Yeniçağ: Masterchef Murat Özdemir kimdir? Neden gözaltına alındı