MasterChef Sergen'e ünlü hemşehrisi tepki gösterdi

MasterChef Sergen'e ünlü hemşehrisi  tepki gösterdi
MasterChef All Star'ın en öne çıkan yarışmacılarından Sergen Özen, hem yaptığı yemekler hem de sık sık ortalığı karıştırmasıyla gündem olmayı başarıyor. Yarışmada hakimiyet kurması ve sıklıkla Alican'ı dışlamasıyla izleyiciden büyük tepki alan Sergen'e bir tepki de hemşehrisi Burak Akkul'dan geldi.

Editör: Özlem KIRAL

TV8'de izleyicilerle buluşan, MasterChef Türkiye All Star'da, yarışmacı Sergen bir türlü gündemden düşmek bilmiyor.

123204686-22-zgfi.jpg

TEPKİLER SOSYAL MEDYAYA DA YANSIYOR

İyi bir şef olmasına rağmen yarışmacılar üzerinde hakimiyet kurması ve dilediğini dışlayıp istediği bir şey olmayınca kavgadan kaçınmaması Sergen'i izlenmesi zor bir yarışmacı profili haline sokuyor. Sergen'e yönelik tepkiler sosyal medyaya da yansıyor.

123211701-44-emgu.jpg

Sık sık MasterChef ikincisi Alican'ı dışlamasıyla ve kaptan olmamasına rağmen takımda kararları vermesiyle gündem olan Sergen, son olarak Barbaros'la tartışma yaşamıştı.

123218154-33-podz.jpg

Geçen haftalarda yarışmaya dahil olan Barbaros, Sergen'in bu 'garip' dokunulmazlığına anlam veremeyince sonu son elemede potaya soktu. Ardından Sergen'in de en büyük düşmanı haline geldi.

YOĞUN ELEŞTİRİ ALDI

Takım oyunlarında oyunu protesto etmesiyle yarışmanın gidişatını büyük ölçüde etkileyen Sergen'in bu hareketleri bir yemek yarışmasından beklenen en son şey olurken, bu hareketler sosyal medyadan yoğun eleştiri aldı.

"İLK KEZ RASTLIYORUM..."

Bu eleştirilerden biri de 'Çok Gezenti' olarak tanınan Burak Akkul'dan geldi.

Kırklarelili olan Akkul, kendisi gibi Trakyalı olan Sergen'e bir hemşehri eleştirisi yaparak şu sözleri sarf etti:

"Kendini bu kadar bozan bir Trakyalıya... Aslında, kendini bozan bir Trakyalıya ilk kez rastlıyorum."

122945374-brk-tglz.jpg

Sergen'in tavırları çoğu MasterChef izleyicisini rahatsız ederken, Burak Akkul'un bu yorumu da yüzlerce beğeni ve yorum aldı.