MasterChef Türkiye’de Mehmet şefin itirafı geceye damga vurdu. MasterChef Türkiye'ye kim veda etti. 8 Kasım 2020 MasterChef Türkiye’de elenen isim Uğur mu, Furkan mı, Barbaros mu?

MasterChef Türkiye’de Mehmet şefin itirafı geceye damga vurdu. MasterChef Türkiye'ye kim veda etti. 8 Kasım 2020 MasterChef Türkiye’de elenen isim Uğur mu, Furkan mı, Barbaros mu?
MasterChef Türkiye'de yarışmaya veda eden isim dün akşam belli oldu. Eleme sisteminin değişmesinin ardından potadaki Furkan, Barbaros ve Uğur kıyasıya mücadele ettiler. İşte MasterChef Türkiye'de dün gece yaşananlar…

MasterChef Türkiye'nin 8 Kasım 2020 akşamı ekranlara gelen bölümünde haftanın elenen ismi belli oldu. Eleme oyunu oynamak zorunda kalan 3 yarışmacı tüm hünerlerini sergilerken oyun sonrası şefler tadım yaptı.

yenicag-masterchef5-029.jpg

Peki MasterChef Türkiye'ye veda eden isim kim oldu. 8 Kasım 2020 MasterChef Türkiye elenen isim Uğur mu, Furkan mı, Barbaros mu? Mehmet şefin sözleri geceye damga vurdu.

yenicag-masterchef2-058.jpg

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? 

Dün akşamki dokunulmazlık oyununu Mavi Takım kazandı. Bu sonuçla Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyununa çıktı. Kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı alan Serhat oldu.

yenicag-masterchef8-014.jpg

Bu hafta yapılan iki dokunulmazlık oyunu sonrası Furkan Ve Barbaros eleme adayı olarak belirlenişti. Son dokunulmazlık ve bireysel dokunulmazlık oyunu sonrası 3. eleme adayı ise Uğur oldu.

yenicag-masterchef3-053.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE BU HAFTA KİM ELENDİ? 

MasterChef Türkiye'de 12. haftanın heyecanı yaşanırken Furkan, Barbaros ve Uğur eleme finali oynamak zorunda kaldı.

Tatlılarıyla adından söz ettiren Furkan dün akşam Masterchef'e veda etti. Barbaros ile son ikiye kalan Furkan'ın ekmeğinin pişmemesi nedeniyle Masterchef hayalleri son buldu.

Öte yandan yakın arkadaşı Emir, Furkan elendikten sonra gözyaşlarını tutamadı. "Ben buraya her zaman hayırlısı olsun diye geldim." diyen Furkan'ın Mehmet Şef ile gerilimi damga vurmuştu.

yenicag-masterchef4-037.jpg

“KENDİ AİLEMDEN BİLE TEPKİ ALDIM”

Furkan elendikten sonra açıklama yapan Mehmet Şef ise "Sana göstermiş olduğum tepkiden dolayı neredeyse kendi ailemden bile tepki aldım. Ustaya saygılı bir çocuktun, o olaydan sonra bana gelip tek kelime dahi etmedin. Sen bu meslekte olursun ve yürürsün." ifadelerini kullandı. MasterChef'in eleme gecesinde duygusal anlar ekranlara damga vurdu.

yenicag-masterchef9-017.jpg

MASTERCHEF FURKAN YALÇIN KİMDİR?

Furkan Yalçın, 20 yaşında. 6 yıldır pastacılık yapan Furkan, bu konuda eğitim aldığını söyledi. 

Geçen yıl da MasterChef Türkiye'ye katılan Furkan, ilk turda elendikten sonra kendini daha da geliştirerek Mehmet şef ve Somer şefin evet oyları ile ikinci tura çıkmayı başardı.

yenicag-masterchef10-004.jpg

(Kaynak: Hürriyet)

 

İlgili Haberler