MasterChef Türkiye’de yeni takımlar belli oldu. Düelloyu kim kazandı

MasterChef Türkiye’de yeni takımlar belli oldu. Düelloyu kim kazandı
MasterChef Türkiye'nin ekranlara gelen son bölümünde kaptanlık mücadelesi yaşandı. TV8 ekranlarında yayınlanan ve ilgi gören MasterChef'in dün akşam yayınlanan bölümünde en iyi lahmacunu yaparak mavi takıma kaptan olan isim Serhat oldu. Serhat, kırmızı takımın kaptanlığı için Barbaros'u seçti.

Hürriyet’in haberine göre, kaptanlık mücadelesinin yaşandığı MasterChef'te kaptanlık oyunu için yarışmacılar karşı karşıya geldi. Şefler yarışmacılardan 45 dakika içerisinde 6 adet lahmacun yapmasını istedi. Sürenin sonunda şefler yapılan lahmacunların tadına baktı.

yenicag-masterchef4-001.jpg

İlk turda Berker, Esra, Serhat, Eray, Duygu ve Tanya başarılı isimlerden oldu. Daha sonra yapılan tadım bölümünde kazanan isim Serhat oldu.

yenicag-masterchef2-001.jpg

Mavi takım kaptanı olan Serhat kırmızı takıma Barbaros'u seçti.

yenicag-masterchef5-002.jpg

İŞTE MAVİ VE KIRMIZI TAKIM

Heyecanlı geçen mücadelede, kaptanların seçilmesinin ardından takımlar yeniden kuruldu. MasterChef'in 28 Eylül tarihinde takımlar şu şekilde kuruldu;

Mavi takım kaptanı olan Serhat, Furkan, Tanya, Eray, Sefa, Uğur, Özgül, Didem'i takımına aldı.

Kırmızı takım kaptanı olan Barbaros, Esra, Emir, Duygu, Berker, Ayyüce, Ebru, Walison'i takıma seçti.

yenicag-masterchef7.jpg

DÜELLOYU KİM KAZANDI? 

MasterChef takım kaptanı olan Serhat ve Barbaros kaptanlık düellosunda karşı karşıya geldi. Şefler düelloda yarışmacılardan dalyan köfte yapmasını istedi.

Tadım bölümünün ardından kazanan isim Barbaros oldu.

yenicag-masterchef3.jpg

Öte yandan Duygu'nun eski eşi tarafından şiddet gördüğünü, eski nişanlısının da kendisini aldattığını söylemesi geceye damga vurdu.