MasterChef Uğur kimdir, nereli ve kaç yaşında

MasterChef Uğur kimdir, nereli ve kaç yaşında
MasterChef Türkiye yarışmacısı Uğur en sık aranılan kelimelerin başında yer aldı. Masterchef şampiyonu Uğur kimdir ve nereli? İşte detaylar...

Masterchef Uğur kimdir, nereli ve kaç yaşında? Masterchef'te Uğur mu birinci oldu? Bu akşam final bölümüyle belli olacak. Yarışmanın en hırslı isimlerinden biri olan Uğur, "Ben bu yarışmaya tek geldim, buradan da tek gideceğim, diğerleri gibi birilerinin yanında yer alıp yoluma devam edeyim gibi bir düşüncem hiç olmadı" sözleriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Uğur yarışmayı kazanmak için elinden gelen her şeyi yapacağını da söyledi. MasterChef Türkiye'nin şampiyonu Uğur Kardaş oldu!

MASTERCHEF UĞUR KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA

Masterchef Uğur 1996 yılında Çanakkele'de doğdu. 22 yaşındaki genç aşçı, İlk ve orta öğreniminin ardından Çanakkale Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’de okudu. Liseyi tamamladıktan sonra üniversiteye hazırlandı Henüz erken yaşlarında Türk ve yabancı ülkelerin mutfağına ilgi duymaya başladı. Uğur şu anda İstanbul’da İdari Yönetici olarak yaşamını sürdürmektedir.