Masterchef'te gerginlik. Mehmet şef: Beni dinleyeceksen dinle yoksa kapı orada

Masterchef'te gerginlik. Mehmet şef: Beni dinleyeceksen dinle  yoksa kapı orada
MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Danilo Zanna, şef tabağını yanlış yapan Mehmet Sur'a tepki göstererek "Bu yaptığın saygısızlık" dedi. Zanna'nın sözlerine sinirlenen Mehmet Sur "Diskalifiye olmak istiyorum" derken gözyaşlarına boğuldu.

Editör: Özlem KIRAL

Önceki akşam yayınlanan yarışmanın ilk bölümünde kendilerine gösterilen şef tabağını yapmaya çalışan yarışmacılardan Mehmet Sur, başarılı olamayarak kendi tariflerini denedi. Duruma sinirlenen şeflerden Danilo Zanna da yapılanın şef tabağına saygısızlık olduğunu söyleyerek Sur'a tepki gösterdi.

ekran-goruntusu-2023-06-18-085333.png

Zanna'nın "Saygısızlık" sözlerini kabul etmeyen yarışmacı ise "Ben herkese saygılıyım. 45 yaşında insanım ama saygısızlık lafını kabul etmiyorum. Diskalifiye olmak istiyorum, yönetim de duysun" dedi.

ekran-goruntusu-2023-06-18-090135.png

Tartışmanın arasına giren şef Mehmet Yalçınkaya ise uyarılarına rağmen kendisini dinlemeyerek konuşmaya devam eden Mehmet Sur'a sinirlenerek "Beni dinleyeceksen dinle, dinleyemeyeceksen de kapı orada" diyerek bağırdı.

ekran-goruntusu-2023-06-18-083406-001.png

Mehmet Sur ise yaşananların ardından gözyaşlarına hakim olamadı.Yaşanan durum karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen yarışmacılar, Mehmet Sur'u sakinleştirmeye çalıştı.

ekran-goruntusu-2023-06-18-085631.png

Danilo Zanna ise sözlerinin yanlış anlaşıldığını Sur'un karakteriyle ilgili bir şey söylemediğini belirtti. Mehmet Sur ve Danilo Zanna arasında yaşanan gerginlik kısa sürede tatlıya bağlandı.