Masumiyet dizisinin İlker'i Serkay Tütüncü kimdir? Serkay Tütüncü kaç yaşında?

Masumiyet dizisinin İlker'i Serkay Tütüncü kimdir? Serkay Tütüncü kaç yaşında?
Serkay Tütüncü kimdir, nereden tanıyoruz? Gündeme bomba gibi düşen ve yüksek reyting oranını elde eden Masumiyet dizisinde İlker karakterini canlandıran Serkay Tütüncü'nün hayran kitlesi her geçen gün artıyor. Peki, Masumiyet dizisinin İlker'i Serkay Tütüncü kimdir? Serkay Tütüncü kaç yaşında? İşte Serkay Tütüncü ile ilgili merak edilenler…

Masumiyet dizisinde İlker karakterini canlandıran Serkay Tütüncü kimdir, kaç yaşında? Serkay Tütüncü daha önce hangi dizilerde rol almıştı? İşte Serkay Tütüncü''nün hayatına dair bilgiler...

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?

Serkay Tütüncü, 7 Şubat 1991 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Eğitimini Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu bölümünden mezun olarak tamamladı.

Serkay Tütüncü, 2016 yılında TV 8’de yayınlanan Para Bende programının sunuculuğunu yaptı. 2018 yılında ‘İnsanlık Suçu’ dizisiyle birlikte oyunculuğa başladı. 2019 yılında Afili Aşk dizisindeki Volkan, 2020 yılındaysa Bay Yanlış dizisinde Ozan karakterine hayat verdi.

Ayrıca, Serkay Tütüncü 2016 yılında Survivor yarışmasına yarışmacı olarak katılmıştır.

Serkay Tütüncü’nün Masumiyet dizisinde hayat verdiği İlker karakteri, otoriter ve mükemmeliyetçi babası ile çocukluğundan beri irili ufaklı tüm hatalarının üstünü örten annesi arasında kendi kimliğini bulamamış bir narsist bir kişiliğe sahiptir.