Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar ile ilgili olay iddia

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar ile ilgili olay iddia
Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben'i Merve Dizdar'ın eşinden boşanma nedeninin ihanet olduğu iddia edildi.

Merve Dizdar ile ilgili olay iddia

Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben''i Merve Dizdar''ın eşinden boşanma nedeninin, dizide iyi bir uyum yakaladığı rol arkadaşı Uğur Uzunel ile aşk yaşaması nedenine dayandığı iddialarına, Uzunel''den sert tepki geldi.

Masumlar Apartmanı dizisindeki uyumlarıyla dikkat çeken Uğur Uzunel ve Merve Dizdar, aşk yaşadıkları iddialarıyla gündeme gelmişti. Dizdar''ın 3 yıllık evliliğini sonlandırması ihanet iddialarını güçlendirirken Uzunel''den çıkan haberlere cevap geldi.

Habertürk''ten Tolga Aslan''ın haberine göre; Yaşananların ardından Uğur Uzunel, önceki akşam bir ödül töreninde görüntülendi. Uzunel, rol arkadaşı Dizdar''ın evliliğinin bitmesine neden olarak gösterilmesiyle ilgili iddialara isyan etti.

"MERVE SEVDİĞİM BİR ARKADAŞIM"

Uzunel, "Merve sevdiğim bir arkadaşım. Bu konu kapansa iyi olur, biraz garip oluyor. Yok öyle bir şey, biz iyi anlaşıyoruz. Böyle konuşmak da ayıp bence. Merve''nin durumu ne bilmiyorum. Bu konuları konuşmaya değmez, benimle alakalı değil. Hadsizlik etmek istemem." dedi.

2018 yılında nikah masasına oturan Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar, geçtiğimiz haftalarda evliliğini sonlandırmıştı.

Merve Dizdar kimdir?

Merve Dizdar, 25 Haziran 1986 tarihinde İzmir''de doğdu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk Bölümü''nden mezun olan Merve Dizdar, Kadir Has Üniversitesi''nde ileri oyunculuk programında yüksek lisans yapmıştır.

Tiyatro kariyerine Semaver Kumpanya ile başlayıp. Craft Tiyatro''da devam etmektedir.

İlk sinema deneyimi "Bir ses böler geceyi" filminde, Cem Davran ile yapan Dizdar, Kavak Yelleri, Geniş Aile, Bir Yastıkta, Doksanlar, Çılgın Dershane Üniversite''de gibi başlıca dizilerin yanı sıra, son olarak Beş Kardeş dizisiyle seyircileriyle buluşmaktadır.

Ayrıca TRT ÇOCUK kanalında Arkadaşım Bıdı ve 23 Nisan şenliğe doğru adlı çocuk programlarının sunuculuğunu üstlenmiştir.

Merve Dizdar, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2''nin oyuncu kadrosunda yer alan Gürhan Altundaşar ile evliliğini geçtiğimiz günlerde noktaladı.

İlgili Haberler