Sedat Peker gündeme getirdi, Uğur Dündar Tarık Ümit’in neden öldürüldüğünü yazdı Gazeteci Uğur Dündar, Sedat Peker’in Tarık Ümit’in ölümüyle ilgili Mehmet Ağar’ı işaret etmesinin ardından ‘Tarık Ümit’i kim öldürttü’ başlık bir yazı kaleme aldı.
Bakan Gül'den eleştirilere garip yanıt: Ben yargının başı değilim Adalet Bakanlığı’nın bütçe görüşmelerinde eleştirileri yanıtlayan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, “Yargının başı değilim” dedi.
Ahmet Ümit kendisine yapılan işkenceyi yıllar sonra açıkladı: Beni öldü diye bıraktılar Yazar Ahmet Ümit, eski MİT'çi Mehmet Eymür'ün açıklamalarını değerlendirirken o dönem gördüğü işkenceleri anlattı.
Derin konuların yazarı Tolga Şardan Yeşil'in en son kimin yanında görüldüğünü tarih vererek açıkladı T24 yazarı Tolga Şardan, "İşte Yeşil’in “canlı” görüldüğü son gün" başlıklı yazısında en son kimin odasında görüldüğü ve dikkat çeken bilgiler paylaştı.
Derin konuların yazarı Tolga Şardan'dan bomba yazı. Mehmet Eymür ile Yeşil MİT'e nasıl geri döndü? T24 yazarı Tolga Şardan, "Mehmet Eymür ve Yeşil, MİT’e nasıl döndü?" başlıklı yazısında dikkat çeken bilgiler paylaştı.
Hanefi Avcı eski MİT'çi Mehmet Eymür’ün Ergenekon Kumpası’ndaki rolünü açıkladı Emniyet eski Müdürü Hanefi Avcı, 90’lı yıllarda Kontrterör Dairesi Başkanlığı yapan Mehmet Eymür'ün açıklamalarını yorumladı. Avcı, Eymür’ün Ergenekon Kumpası’ndaki rolünü açıkladı.
Mehmet Ağar’dan Mehmet Eymür’e: Söyledikleri doğru olsaydı, 'MİT Müsteşarı' olarak emekli olurdu İçişleri eski Bakanı Mehmet Ağar, MİT Kontrterör Dairesi eski Başkanı Mehmet Eymür’ün kendisine yönelik 'Gücü gayrimeşru hayattan geliyor' sözleriyle ilgili "Söyledikleri doğru olsaydı, 'MİT Müsteşarı' olarak emekli olurdu" dedi.
Barış Terkoğlu Mehmet Eymür'ün MİT'teki sırlarını açıkladı! Uzaydan değil, mahkeme dosyasının içinden çıkarttı Barış Terkoğlu, ifşalarıyla bir kere daha Türkiye gündemine oturan eski MİT’çi Mehmet Eymür’ün sicili yazdı.
Eski MİT'çi Mehmet Eymür'den sonra Genelkurmay eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail Hakkı Pekin'den kaset bombası Genelkurmay eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail Hakkı Pekin, eski MİT yöneticisi Mehmet Eymür son röportajındaki iddialarını değerlendirdi.
Sedat Peker’den sonra eski MİT’çi Eymür de Uğur Mumcu cinayetinde aynı ismi işaret etti Eski MİT Kontrterör Daire Başkanı Mehmet Eymür, Halk TV canlı yayınında katledilen araştırmacı gazeteci Uğur Mumcu cinayetinde eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ı işaret etti.
Eski MİT yöneticisi Mehmet Eymür: Yeşil'e Başbakanlık kartı verilmişti, Perinçek'i hep hapiste tutmak lazım Eski MİT Kontrterör Daire Başkanı Mehmet Eymür, Halk TV yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Eymür, faili meçhul cinayet sanıklarından Yeşil lakaplı Mahmut Yıldırım'la ilgili olarak “Başbakanlık kartı verilmişti bize gelmeden evvel. Kolordu toplantılarına katılıyordu” dedi.
Doğu Perinçek eski MİT’çi Mehmet Eymür’ün iddialarına canlı yayında yanıt verdi! MİT ve TSK'da adamları var mı TELE1’de yayınlanan 5. Boyut programında Gazeteci Merdan Yanardağ'ın son konuğu Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek oldu. Perinçek, Eski MİT yöneticisi Mehmet Eymür'ün iddialarına yanıt verdi.
Eski MİT'ci Mehmet Eymür konuştu, haber merkezleri karıştı! Medyada çok Mit'çi var. Türk basınındaki 007'ler Eski MİT yöneticisi Mehmet Eymür'ün röportajının ikinci kısmı yayınladı.
Doğu Perinçek: Kaşif Kozinoğlu ölmedi, öldürüldü Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Eski MİT Yöneticisi Mehmet Eymür’ün iddialarına yanıt verdi. Perinçek, Kaşif Kozinoğlu’nun ‘öldürüldüğünü’ öne sürdü.
Eski MİT yöneticisi Mehmet Eymür'den yıllar sonra gelen davulcu itirafı! Özal, MİT’ten kızıyla ilgili ne istedi Eski MİT yöneticisi Mehmet Eymür, son röportajında Eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal ile ilgili ilginç bir anısından bahsetti.
Doğu Perinçek hangi ülkenin ajanı? Eski MİT yöneticisi Mehmet Eymür’den ortalığı karıştıracak iddia Eski MİT yöneticisi Mehmet Eymür, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddiada bulundu.
Sedat Peker ve Mehmet Eymür ilk kez nerede karşı karşıya geldiler? Eski MİT Yöneticisi Mehmet Eymür Sedat Peker'in gizli yönlerini açıkladı Eski MİT Yöneticisi Mehmet Eymür son röportajında Sedat Peker ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.
Eski MİT yöneticisi Eymür: Devlet görevlileri 18 kişiyi para için öldürdü, Çiller cinayetleri biliyordur MİT eski yöneticisi Mehmet Eymür, Mehmet Ağar'ın da sanıkları arasında olduğu 'faili meçhul' bırakılan 18 cinayetle ilgili konuştu. Eymür, "Devlet görevlileri 18 kişiyi para için öldürdü. Çiller cinayetleri biliyordur..." dedi.