Melisa Aslı Pamuk kimdir, nereli ve kaç yaşında

Melisa Aslı Pamuk kimdir, nereli ve kaç yaşında
Çarpışma dizisinde Cemre Gür karakterini canlandıran Melisa Aslı Pamuk kimdir, nereli ve kaç yaşında? sorusu bugün sıkça merak edilen sorulardan biri oldu. 

Diziseverler bu akşam Çarpışma dizisinde karşılarına çıkan Cemre Gür karakterini canlandıran Melisa Aslı Pamuk kimdir, nereli ve kaç yaşında şeklinde sorular sorarak merak etmeye başladı. Bir dönem sosyal medyada bir takipçisinin tacizine uğradığı ortaya çıkmış ve magazin gündemine bomba gibi düşen Melisa Aslı Pamuk ile ilgili detayları haber sitemizde yer verdik. 

MELİSA ASLI PAMUK KİMDİR

Melisa Aslı Pamuk, 14 Nisan 1991 tarihinde Hollanda, Haarlem'de doğmuştur. Aslen İskendurun'ludur. Kendisi İstanbul'da olmakla beraber ailesi hala Hollanda'da yaşamaktadır. Türk kökenli olup Hollanda vatandaşıdır. 14 yaşında iken modelliğe başladı. Amsterdam Üniversitesinde Psikoloji eğitimi öğrencisi iken güzellik yarışmaları yüzünden okulu dondurdu.
2009 yılında Best Model of Turkey (Türkiye'nin en iyi mankeni) adlı yarışmada Best Promising (Umut/Gelecek Vaat Eden Model) unvanını aldı.
Tatil için geldiği İstanbul'da tesadüfen Miss Turkey'e başvurması neticesinde 3 Haziran 2011 tarihinde yapılan Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışmasının birincisi olmuştur. Ardından Türkiye'yi 2011 yılının eylül ayında Brezilya'nın São Paulo şehrinde düzenlenen Miss Universe (Kâinat Güzellik Yarışması)'te temsil etti.

Melisa Aslı Pamuk, Türkçe, İngilizce, Flemenkçe (Hollandaca), Almanca ve orta seviyede Fransızca konuşabilmektedir. 1,79 m boyunda olan Melisa Aslı Pamuk'un hobileri arasında; mankenlik, kitap okumak, yağlı boya resimleri yapmak ve dans etmek vardır.

Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde "Temel Oyunculuk" dersleri aldı.

2012 yılında senaristi Şafak Sezer olan "G.D.O. Karakedi" adlı sinema filminde Şafak Sezer ile başrolde oynamıştır.

2014 yılında başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Kurt Seyit ve Şura dizisinin İstanbul döneminde kadroya dahil oldu.

2014 yılında Tomris Giritlioğlu'nun hazırladığı "Her Sevda Bir Veda" adlı dizide Nik Xhelilaj, Elif Atakan, Devrim Evin, Cemal Hünal ile beraber oynadı.

Ekim 2015 ayında Star TV'de gösterilmeye başlayan, yönetmenliğini Hilal Saral'ın yaptığı başrollerinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün oynadığı "Kara Sevda" adlı dizide Zerrin Tekindor, Melisa Aslı Pamuk, Kaan Urgancıoğlu, Burak Sergen, Kürşat Alnıaçık da oynamıştır.

Filmleri ve Dizileri : 
2015 - Kara Sevda (Asu) (TV Dizisi)
2014 - Ulan İstanbul (Zeynep) (TV Dizisi)
2014 - Her Sevda Bir Veda (Azade) (TV Dizisi)
2014 - Kurt Seyit ve Şura (Ayşe) (TV Dizisi)
2012 - G.D.O. Karakedi (Elmas) (Sinema Filmi)
2012 - 2013 - Yer Gök Aşk (TV Dizisi)
2004 - Dat zit wel snor (Sinema Filmi)

Çarpışma dizisi konusu ve oyuncuları kimler-tıkla

MELİSA ASLI PAMUK'UN CANLANDIRDIĞI CEMRE GÜR HAKKINDA

Adını bilmediği, anlamlandıramadığı bir duygunun yokluğundan muzdariptir. Bu duygu sevgidir. Sevginin sıcaklığını aramaktadır. Sevgilisi Demir’de bulduğunu düşünmüş fakat yanılmıştır. Ona aşık değildir ve bu ilişkiyi sürdürmemesi gerektiğini kendine itiraf edememektedir. Rol yapmaktadır ve bu durum onu fazlasıyla hırpalamaktadır. Sevgi yoksunluğunun nedeni ise annesizliktir. Hayatındaki en büyük boşluk budur. Sürekli bir kaçış halindedir. Amerika’ya gidip yüksek yapmak istemesinin nedeni de budur.