Menbiç şehidinin evine bayraklar asıldı

Menbiç şehidinin evine bayraklar asıldı
Barış Pınarı Harekatı'nda Menbiç bölgesinde şehit düşen Piyade Üsteğmen Çelebi Bozbıyık'ın Kırıkkale'deki baba ocağına bayraklar asıldı.

Barış Pınarı Harekatı'nda Münbiç bölgesinde teröristlerce yapılan havan ve topçu ateşi neticesinde şehit düşen Piyade Üsteğmen Çelebi Bozbıyık'ın (27) Kırıkkale'deki baba ocağına acı haberi Vali Yardımcısı Emin Alıcı ve askeri yetkililer verdi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile askeri yetkililer, şehit Piyade Üsteğmen Çelebi Bozbıyık'ın, annesi Azime ve babası Hamza Bozbıyık'ın evine gitti. Pazar alışverişten dönen Bozbıyık çiftine acı haber verildi. İki çocuklarından birisi şehit olan Azime ve Hamza Bozbıyık çifti, gözyaşlarına boğuldu. Sağlık ekipleri, şehidin anne ve babasına müdahale etti. Şehidin baba evi ve evin bulunduğu sokak, Türk bayraklarıyla donatıldı.

Kırıkkale'nin Keskin ilçesine bağlı Karafakılı köyü nüfusuna kayıtlı ve Kırıkkale doğumlu Piyade Üsteğmen Çelebi Bozbıyık'ın  Selim Özer Mahallesi'ndeki  baba evi Türk bayraklarıyla donatıldı.