İYİ Parti grubunda konuşan öğrenciden Yeni Şafak'a yanıt: Erasmus eğitimini 'tatil' diye sunan Yeni Şafak öpüyorum seni

İYİ Parti grubunda konuşan öğrenciden Yeni Şafak'a yanıt: Erasmus eğitimini 'tatil' diye sunan Yeni Şafak öpüyorum seni
İYİ Parti lideri Meral Akşener, bu hafta 'Milletin Kürsüsü'nü Deniz Barış Çatal isimli üniversite öğrencisi gence devrederek, barınma ve yurt sorununu gündeme getirdi. İktidara yakın Yeni Şafak gazetesi ise Çatal'ın burada yaptığı konuşmayı, “İYİ Parti grup toplantısında 'barınamıyoruz' diyen gencin İtalya tatili fotoğrafları ortaya çıktı” başlığıyla haber yaptı. Yeni Şafak'ın haberine yanıt veren Çatal, fotoğrafların Erasmus eğitimine ait olduğunu söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis’teki grup toplantısında Hacettepe Üniversitesi öğrencisi Deniz Barış Çatal''a söz verdi.

Barınma ve yurt şartlarındaki sorunları anlatan Deniz Barış Çatal, “4 tane duşta ihtiyaçlarımızı gidermeye çalışıyoruz. Bizler duşta fazla süre geçiremiyoruz. Çünkü duşakabin erden çok kötü koku geliyor, rahatsız oluyoruz ve bununla yaşamak zorundayız” dedi.

Çatal''ın bu sözlerini iktidara yakın Yeni Şafak gazetesi “İYİ Parti grup toplantısında ''barınamıyoruz'' diyen gencin İtalya tatili fotoğrafları ortaya çıktı” başlığıyla haber yaptı. Haberde Çatal''ın Instagram hesabından paylaştığı ve İtalya''da çekilen fotoğraflarına yer verildi.

Yeni Şafak''ın söz konusu haberine sosyal medya hesabından yanıt veren Çatal ise İtalya''ya öğrenci değişim programı Erasmus ile eğitim için gittiğini belirtti.

Çatal, paylaşımında “Fen lisesindeyken bileğimin hakkıyla kazandığım Erasmus eğitimini ''tatil'' diye sunan Yeni Şafak, öpüyorum seni” ifadelerine yer verdi.