Meral Akşener ile vatandaş arasında dikkat çeken diyalog

Meral Akşener ile vatandaş arasında dikkat çeken diyalog
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Edirne’de esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Akşener, esnaf ziyareti sırasında Pınar isimli bir vatandaşla arasında geçen diyalogu sosyal medya hesabında paylaştı. Video’da asgari ücretle çalışan ve kocasının işsiz olduğunu belirten kadın, Akşener’in çocuğun var mı ? sorusuna, “bir de ona gerek yok bu hayatta” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Edirne programının ikinci gününde ziyaretlerini sürdürüyor. Partisinin Edirne İl Başkanlığında basın mensuplarına gündeme dair açıklamalarda bulunan Akşener, ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Akşener, esnaf ziyareti sırasında Pınar isimli bir vatandaşla arasında geçen diyalogu sosyal medya hesabında paylaşırken "Keşke daha güzel günler olsa, keşke bir şeyleri görebilsek, şu esnaf bir kalkınabilse." Edirneli genç kızımızın hayali olan bu sözler "keşkelerde" kalmayacak!” ifadelerine yer verdi.

Video’daki kadının Akşener’e 15 yıldır asgari ücretle çalıştığını ve kocasının işsiz olduğunu söylediği görüldü. Akşener’in çocuğun var mı ? diye sorması üzerine ise kadın, “bir de ona gerek yok bu hayatta” ifadelerini kullandı.