Meral Akşener'den Burhanettin Kocamaz açıklaması!

Meral Akşener'den Burhanettin Kocamaz açıklaması!
Partisinin yerel seçim beyannamesini ve seçim sloganını açıklamak üzere gerçekleştirilen toplantıda konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kocamaz'ın aday olamaması hakkında, "Bu tuzağı bozacağız" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin seçim sloganı ve seçim vizyonunu açıklamak için düzenlenen toplantıda Burhanettin Kocamaz'ın aday olamamasına tepki gösterdi.

Partisinin Mersin'deki iddiasını hazmedemediklerini söyleyen Akşener, "Dün kirli bir oyuna daha tevessül ettiler. İYİ Parti başka bir tuzakla daha karşı karşıya. Ne yaparsanız yapın Allah'ın izniyle bu tuzağı da bozacağız" ifadelerini kullandı.

Akşener bu durumun ihmal olmadığını vurgulayarak, "Çok açık söylüyorum bu bir ihmal değildir. Bu İYİ Parti'ye yönelik dahili bir operasyondur. Biz bu tablonun asıl faillerini, niçinlerini nasıllarını çok iyi biliyoruz" şeklinde konuştu.

Akşener'in Kocamaz hakkındaki açıklamaları şu şekilde: 

"Burhanettin Başkan Mersin’de işi bitirdi. Bunu herkes gördü bunu herkes biliyor. Mersin’i alacağız iddiamızı hazmedemeyenler dün kirli bir oyuna daha tevessül ettiler. İYİ Parti başka bir tuzakla daha karşı karşıya. Ne yaparsanız yapın Allah'ın izniyle bu tuzağı da bozacağız. Çok açık söylüyorum bu bir ihmal değildir. Bu İYİ Parti'ye yönelik dahili bir operasyondur. Biz bu tablonun asıl faillerini, niçinlerini nasıllarını çok iyi biliyoruz. Partimizin üzerinde oyun oynayanlar ve onların maşaları hakkında yapmamız gerekenleri biliyoruz. Gönlünüzü ferah tutun. Bizim içinde yer aldığımız hiçbir öykü biz bitti demeden bitmez. Bunu gerçeği herkes görecek Burhanettin Başkan yeniden Mersin’e iyi gelecek."

 

İlgili Haberler