Mersin Adayı Ayfer Yılmaz: “Sizi yönetecekleri Ankara belirleyemez”

Mersin Adayı Ayfer Yılmaz: “Sizi yönetecekleri Ankara belirleyemez”
İYİ Parti’nin desteklediği Demokrat Parti Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ayfer Yılmaz, Mersin seçmenlerine, “Sizi yönetecek kişinin kararını siz verin. Ankara vermesin. Buna izin vermeyin” sözleriyle seslendi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın, düzenlenen kumpas sonrası 31 Mart öncesi seçim dışı bırakılmasının ardından, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mersin’deki seçimlerde, Demokrat Parti’den Ayfer Yılmaz’ı destekleyeceklerini açıklamıştı.

“BİZİ BİRBİRİMİZE DÜŞÜRMEK İSTEYENLERE FIRSAT VERMEYİN”

Ayfer Yılmaz ve Burhanettin Kocamaz, yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına hız verdi. Mersin’i mahalle mahalle dolaşan Yılmaz ve Kocamaz, vatandaşların kendilerine olan sevgisini gördüklerini ifade etti. Kocamaz, vatandaşlara birlik ve beraberlik çağrısında bulunurken, “Rabbim birliğimizi daim etsin. Verdiğimiz demokrasi mücadelesinde bizleri mahcup etmesin. Bizi birbirimize düşürmek isteyenlere fırsat vermeyin.” açıklamasında bulundu.

“MERSİN HALKINA HİZMETİN ÖNÜNÜ KESMEK İSTİYORLAR”

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını tamamladığı Tarsus ilçesi Vefa Köprüsü Açılış Töreni’nde konuşan Ayfer Yılmaz ise şunları söyledi: “Vatandaşımızın daha iyi yaşaması için bugün burada bir gönül bağı daha açılıyor. Kendisine hizmet getirene karşı Türk Milleti her zaman vefa duymuştur ve hizmetin devamını istemiştir. Ama Sayın Başkanımın Tarsus’a sunduğu hizmetlerin önü kesilmek istendi. Size yapılan hizmetlere devam edilmesi istenmiyor.”

“DEVLET TARAFINDAN MERSİN’E SON 10 SENEDE NE YAPILDI?”

“Devlet tarafından Mersin’e son 10 sene de yapılan bir yatırım hatırlıyor musunuz? Belediye Başkanı olarak Burhanettin Kocamaz Mersin’i bu noktaya getirdiği için önünü kesmek istediler. Ben şimdi Sayın Başkanın hizmetlerini devam ettirmek, demokrasi bayrağını direğine koymak için bu görevi istiyorum. 31 Mart’ta kararınızı verin. ‘Ben hizmet aldıysam devamını isterim’ deyin. Sizi yönetecek kişinin kararını siz verin. Ankara vermesin.”