Mesut Özil Fenerbahçe’ye transfer olmak için mi bu açıklamaları yaptı

Mesut Özil Fenerbahçe’ye transfer olmak için mi bu açıklamaları yaptı
Fenerbahçe'ye transfer iddiaları büyük yankı uyandıran Mesut Özil, sosyal medya hesabından kullanıcılardan gelen soruları yanıtladı. Özil'in, "En beğendiğin gelmiş geçmiş Türk futbolcu kim?" sorusuna "Rıdvan Dilmen" yanıtını vermesi sosyal medyada gündem oldu. Ancak yıldız futbolcunun Real Madrid'de oynadığı dönemde de verdiği bir röportajda Sergen Yalçın sözü kafaları karıştırdı.

Son günlerde adı sıkça Fenerbahçe ile anılan ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, "Transferine ilk defa bu kadar yakınız" dediği Mesut Özil, resmi Twitter hesabından soruları yanıtladı.

32 yaşındaki Özil, kendisine gelen "En beğendiğin gelmiş geçmiş Türk futbolcu kim?" sorusuna "Rıdvan Dilmen" yanıtını verdi.

aaa-020.jpg

Ancak Mesut Özil'in 2010 yılında Real Madrid'de oynadığı dönemlerde verdiği bir röportaj sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi. Özil, "Geçmişte, Sergen Yalçın hayranıydım." ifadelerini kullanmıştı.

FENERBAHÇE TARAFTARLARININ GÖZÜ ÜZERİNDE 

Yıldız oyuncu Twitter'da sorulan soruya "Kadıköy" cevabını verdi. Yıldız oyuncu her geçen gün Fenerbahçe'ye daha da yaklaşırken, Twitter'da sorulan "İstanbul'da en sevdiğin semt hangisi?" sorusuna "Kadıköy" cevabını verdi. Her yaptığı paylaşım Sarı Lacivertli taraftarlar tarafından detaylı şekilde kontrol edilen hatta tweet'leri için bildirimlerin açıldığı Mesut Özil, bu cevabıyla Sarı Lacivertli takım taraftarlarını da bir kez daha heyecanlandırdı.