Meteoroloji ilçeleri tek tek uyardı. Çatılar uçabilir, ağaçlar devrilebilir

Meteoroloji ilçeleri tek tek uyardı. Çatılar uçabilir, ağaçlar devrilebilir
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Edirne'nin güney kesimlerinde rüzgarın bugün fırtına olarak eseceği ifade edildi. Yetkililer, kuvvetli rüzgar ve fırtınanın neden olabileceği çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulundu.

AA'da yer alan habere göre, Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son yapılan tahminler doğrultusunda Edirne'nin güney kesimlerinde rüzgarın bugün fırtına olarak eseceğini açıkladı.

İLÇE İLÇE AÇIKLANDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1'inci Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nce rüzgarın bugün Edirne’nin güney kesimlerinde yer alan Enez, İpsala, Keşan, Uzunköprü ve Meriç ilçelerinde kuvvetli (40-60km/sa) ve kısa süreli olarak fırtına (60-80 km/sa) olarak esmesinin beklendiği bildirildi.

YETKİLİLER UYARIDA BULUNDU

Yetkililer, kuvvetli rüzgar ve fırtınanın neden olabileceği çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulundu.