Metrobüs yoldan çıktı! Yaralılar var

Metrobüs yoldan çıktı! Yaralılar var
Acıbadem'de yoldan çıkan metrobüs, D-100'e girerek kaza yaptı. Yaralılar olduğu belirtiliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı açıklamaya göre kazada 10 kişi yaralandı. Şoförü darp eden kişi ise gözaltına alındı.

Acıbadem'de yoldan çıkan metrobüs, D-100'e girerek kaza yaptı. Yaralılar olduğu belirtiliyor. Kaza sonrasında 4 araç metrobüsün altında kaldı. Bölgeye ambulanslar sevk edildi.

İBB: BİR YOLCU ŞOFÖRE SALDIRDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Acıbadem’deki metrobüs kazasıyla ilgili açıklamada yaptı. Açıklama şöyle:

"Sabah saatlerinde Acıbadem-Kadıköy istikametinde seyir halinde olan metrobüs yolundan çıkarak karşı yöne geçerek üç otomobil bir otobüse çarptı. Kazada 10 vatandaş hafif yaralandı. Kazanın olmasıyla birlikte itfaiye ve ambulanslar 6 dakikada olay yerine intikal etti. Otobüsün vinçlerle kaldırma çalışmaları devam ediyor. Görgü tanıklarından alınan bilgilere göre bir yolcunun metrobüs şoförüne saldırdığı ve darp ettiği, kazanın bu nedenle meydana geldiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor." 

 Şoförü darp eden kişi ise gözaltına alındı.

GÖRGÜ TANIĞI: KAVGA DURAKTAN ÇIKINCA BAŞLADI

Kaza anında metrobüste olan bir görgü tanığı yaşananları, "Metrobüste her gün bir kavga oluyor. Sesler geliyordu. Bir tartışma oldu. Kavga duraktan çıkınca başladı. Bir karışıklık oldu. Araç hızlı değildi, metrobüsün durağın girişinde şahlanarak araçları altına aldı" sözleriyle anlattı.

Saldıran Şahıs, Adliyeye Sevk Edildi

E-5 otoyolu Acıbadem mevkiinde metrobüs şoförü Recai Türkoğlu'na şemsiyeyle saldıran Murat A., polis tarafından gözaltına alınmıştı. Saldırgan, Üsküdar Doğancılar PolisMerkezi'ne götürüldü. Burada ifadesi alınan saldırgan, ardından adliyeye sevk edildi.

 

İlgili Haberler