MFÖ hayranlarını üzen haber: Kanser olduğunu açıkladı!

MFÖ hayranlarını üzen haber: Kanser olduğunu açıkladı!
MFÖ grubu solisti Özkan Uğur'un kanser tedavisi gördüğü ortaya çıktı.

MFÖ grubunun solistleri Mazhar Alanson ve Fuat Güner, dün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Gülhane Parkı'nda konser verdi. Şarkı arasında konuşan Güner, arkadaşları Özkan Uğur'un kanser tedavisi gördüğü için konsere gelemediğini söyledi.

İstanbul Valiliğince düzenlenen ve MFÖ gurubundan Özkan Uğur'un sağlık sorunları nedeniyle katılamadığı konser, online olarak yayınlandı. Yeni tip koronavirüs (Kovid -19) salgını nedeniyle seyircisiz organize edilen konser sosyal medya, radyolar ve televizyonlardan izleyiciye ulaştırıldı.

Sanatçı Mazhar Alanson, seyircisiz konserde vatandaşların evlerinden şarkılara eşlik etmesini istedi.Fuat Güner de TBMM'nin kuruluşunun 100. yılını ve Atatürk'ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan'ı canı gönülden kutladığını belirtti.

‘ÖZKAN UĞUR KANSER TEDAVİSİ GÖRÜYOR’

100. yılı herkesin büyük bir coşkuyla kutlamasını isteyen Güner, kanser tedavisi gören Özkan Uğur'un çok istemesine karşın doktorunun risk uyarısı nedeniyle aralarında olmadığını söyledi.

'İLK DEFA AYRI KALDIK'

Mazhar Alanson, 1971'de Fuat Güner'le ikili olarak çalıştıklarını ve Özkan Uğur'un gelmesiyle marka haline dönüştüklerini anlatarak, ilk defa ayrı kaldıklarını kaydetti.

Uğur'a 2013 yılında lenfoma teşhisi konulmuş ve sanatçı bu hastalığı yoğun tedavilerin ardından yenmişti.

İlgili Haberler