MHK Başkanı Sabri Çelik kimdir?

MHK  Başkanı Sabri Çelik kimdir?
Yusuf Namoğlu istifasından sonra MHK’nın yeni başkanı belli oldu. TFF yaptığı açıklamada yeni MHK Başkanı Sabri Çelik oldu. Açıklama sonrası sosyal medyada çok konuşulan yeni MHK Başkanı Sabri Çelik kimdir? İşte detaylar.

Hafta arasında Yusuf Namoğlu’nun istifasında sonra yerine gelen isim belli oldu. Bu isim eski Süper Lig hakemi Sabri Çelik oldu. Peki, Sabri Çelik kimdir, kaç yaşındadır? İşte detaylar…

SABRİ ÇELİK KİMDİR

Merkez Hakem Kurulu'nun yeni başkanı Sabri Çelik, 2004 yılında MHK başkanlığı görevi yapmıştı. Merkez Hakem Kurulu'nun yeni başkanı Sabri Çelik oldu. Çelik son olarak UEFA Gözlemcisi görevi yapıyordu.

Sabri Çelik, Temmuz 2004'te MHK'de başkanlık görevi getirilmiş, Mayıs 2005 tarihinde de yerini Ufuk Özerten'e bırakmıştı. 1956 doğumlu olan Çelik, Süper Lig'de de eskiden maç yönetiyordu.

YUFUS NAMOĞLU İSTİFA ETMİŞTİ

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Yusuf Namoğlu, görevinden istifa edeceğini açıkladı.

Son dönemdeki tepki çeken hakem kararlarının ardından, MHK Başkanı Yusuf Namoğlu görevinden ayrılıyor.

TRT Spor'a bağlanan Namoğlu, istifa kararı aldığını; ancak henüz resmi olarak istifasını sunmadığını belirtti.

Çok düşündüğünü belirten Namoğlu, "Ben daha resmi olarak TFF'ye istifamı vermedim. Yarın vereceğim. Bu haftaki atamaları yapıp ondan sonra istifa edeceğiz. Ayrılacağımızı ilan ettim zaten. Çok düşündüm, Türk futboluna daha iyi hizmet etmek adına istifa kararı verdim. Geçmişte yaptığımız olumlu şeylere zarar vermemek adına istifa edeceğiz." ifadelerini kullandı.