Bahçeli'nin paylaşımı akıllara Metiner'i getirdi

Bahçeli'nin paylaşımı akıllara Metiner'i getirdi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sakarya Zaferi'nin 100. yılı dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Bahçeli'nin Sakarya Zaferi için, gidecek başka bir yurdun, sığınacak bir limanının olmadığının ispatıdır demesi, akıllara AKP'li Mehmet Metiner'in büyük tepki toplayan Suriye örneğini getirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sakarya Zaferi''nin 100. yıl kutlamaları dolayısıyla resmi sosyal medya hesabı Twitter''dan açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, "Bizim gidecek başka bir yurdumuz, terk edecek bir toprağımız, sığınacak bir limanımız yoktur. Zalimlerden medet ummadık, zulme göz yummadık, vatanımıza sırt dönüp müstevlilerin paralı askerliğine heves edenlerden olmadık. Nitekim Sakarya destanı bunun ispatı ve ilanıdır" cümlelerini kullandı.

MHP lideri Bahçeli''nin bu cümleleri sonrası akıllara AK Parti''de 3 dönem İstanbul Milletvekili olarak görev yapan Mehmet Metiner''in sosyal medya paylaşımı geldi.

Metiner, 14 Ağustos tarihinde şu cümleleri kullanmıştı:

Türkiye''de şu anda devam eden sığınmacı sorunuyla ilgili olarak, "Soruyorum: Siz Suriye''ye sığınmak zorunda kalsaydınız Suriye halkının size nasıl davranmasını isterdiniz?"

İşte o paylaşımlar:

 

 

 

 

İlgili Haberler