MHP'li Ağın Belediye Başkanı Serttaş istifa etti!

MHP'li Ağın Belediye Başkanı Serttaş istifa etti!
MHP’li Ağın Belediye Başkanı Yılmaz Serttaş, partisinden istifa etti. Serttaş, önümüzdeki günlerde Meral Akşener’in kuracağı yeni partiye katılacak.

MHP’nin engellenen kongre sürecinde üst kurul delegesi olarak değişim hareketini destekleyen Elazığ Ağın Belediye Başkanı Yılmaz Serttaş, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

İşte Serttaş’ın yaptığı basın açıklaması:

“DEMOKRATİK HAKKIMI KULLANDIĞIM İÇİN SAVUNMA YAPMAM”

Hakkımda yürütülen disiplin soruşturması ve akabinde verilecek ihraç kararı hukuki bir temele dayansa idi, bu işleme karşı hukuki savunmamı yapacaktım. Ancak hakkımda tesis edilen işlem, hukuki gerekçeden yoksun olduğundan ve tamamen tüzüğümüzden kaynaklanan demokratik bir hakkın kullanımı amacıyla, kurultay istemine yönelik üst kurul delegesi olarak imza vermem nedeniyle alındığından bu hususta savunma yapmayacağım.

“HER TÜRLÜ HAKSIZLIĞA KARŞI BAŞKALDIRI HAREKETİDİR”

Zira Ülkücülüğümüzü Balgat yönetimi vermediği gibi onların geri alması da mümkün değildir. Cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in de dediği gibi ‘Ülkücülük, her türlü haksızlığa karşı bir başkaldırı hareketidir.’

“ELAZIĞ’IN TEK SEÇİLMİŞ BELEDİYE BAŞKANIYIM”

2014 yerel seçimlerinde Ağın ilçemizin değerli seçmenlerinin teveccühü ile %51 oy alarak, Elazığ’ın seçilmiş tek belediye başkanı olarak, bugüne kadar başarılı işlerde bulunduk. İlçemiz temizliği, huzuru ve yatırımları ile tüm ilçelere örnek olmuştur.

ffloflofl.jpg

İlgili Haberler