MHP'li Mustafa Kalaycı'dan çok konuşulacak "FETÖ'nün siyasi ayağı" çağrısı

MHP'li Mustafa Kalaycı'dan çok konuşulacak "FETÖ'nün siyasi ayağı" çağrısı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, "FETÖ'nün siyasi ayağı araştırılsın" çağrısında bulundu. Kalaycı, CHP'yi de konuya ilişkin bildiklerini anlatmaya davet etti.

Kanal 42 televizyonunda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, FETÖ'nün Türkiye'nin kılcal damarlarına kadar girdiğini, bugün bile bazı önemli noktalarda FETÖ'cülerin varlığını duyduklarını söyledi.

"FETÖ'NÜN HER AYAĞINA GİRİLDİ, SİYASİ AYAĞINA GİRİLMEDİ"

FETÖ'nün siyasi ayağı meselesini MHP olarak gündeme getirdiklerini, CHP'nin de bu konu ile ilgili söylemlerinin olduğunu hatırlatan Kalaycı, "CHP, hatta bazı isimlerin varlığından bahsetti. FETÖ ile bağlantılı bazı milletvekillerinin olduğunu dile getirdi. Bizim elimizde bir milletvekili ismi yok. İstihbaratın elinde isimler var mı onu da bilmiyoruz" dedi. 

"FETÖ'nün her ayağına girildi, siyasi ayağına girilmedi" diyen Kalaycı, devamında şunları söyledi: 

"Somut belgelendirme olayında mı sorun var onu bilemiyoruz. Bu işleyişi sürdürecek olanlar savcılarımızdır. Yani işin siyasi ayağını ortaya çıkaracaklar savcılardır. Geçmiş darbe girişimleri ve sonrasında yaşananlara bakılacak olursa bu işlerin tek başına ordunun yapabileceği bir iş olmadığı anlaşılır."