MHP'li vekil böyle uludu!

MHP'li vekil böyle uludu!
Yaptığı ilginç açıklamaları ve ABD ile yaşanan Rahip Brunson krizi sırasında sahte Iphone kırması ile bilinen MHP Ordu milletvekili Cemal Enginyurt, “En büyük ahdimi gerçekleştiriyorum” diyerek Kırgızistan'da bulunan Tanrı Dağları'nda kurt gibi uludu.

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, "en büyük ahdimi gerçekleştiriyorum" diyerek Tanrı Dağları'nda uluduğu videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Enginyurt ulumadan önce, "Tanrı Dağları'na gidip kurt gibi ulumak benim için en büyük ahidim. Ahdimi gerçekleştiriyorum. Bozkurt ulumasını buradan tüm dünyaya duyurmak istiyorum" dedi. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise "Sahte iphone kırmıştı bu. Kesin dağ, o dağ değildir" yorumunda bulundu.

SAHTE IPHONE TELEFON KIRDIĞINI İTİRAF ETMİŞTİ

ABD ile yaşanan ‘Pastör Andrew Brunson krizi’ sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD’nin elektronik ürünlerine boykot çağrısı üzerine "Iphone’nu kıran" MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Meclis'te yaşanan bir tartışmanın ardından yaptığı açıklamada, “iPhone’u kırmadım. İl başkanım yanımda, basın bunu haber yapsın diyerek demo bir telefonu kırmıştır, maksat bunun haber olmasıydı. Niyetimiz, maksadımız belliydi.” demişti.