Milan'da oynayan Hakan Çalhanoğlu'ndan korona virüs itirafı

Milan'da oynayan Hakan Çalhanoğlu'ndan korona virüs itirafı
İtalya'nın Milan takımında top koşturan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, şu anda İtalya'da durumun çok kötü olduğunu söyledi. Çalhanoğlu, virüsü ilk başta önemsemediğini de ekledi.

Çin'in Wuhan kentinden yayılmaya başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs, İtalya'da yüzlerce insanın ölümüne neden oldu. 

Virüsün kendisini en fazla hissettirdiği ülkelerin başına gelen İtalya'nın Milan takımında forma giyen milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu, TRT Spor'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hakan, "Ben bile ciddiye almadım koronayı ilk etapta. Allah Allah, nasıl dışarı çıkmayacağım dedim ama haberleri okudukça korkmaya başladım. Yukarıdan gelen kurallara uymamız gerekiyor, doktorlar her şeyi bizden iyi biliyor, saygı duymalıyız." dedi.

"BİZİM TAKIMDAN YAKALANAN YOK" 

Milli oyuncu, "Şu an Almanya'dayım. İtalya'da durumlar çok kötü. Bütün kurallara uyuyoruz. Almanya'da sokağa çıkma yasağı başlayacak. İtalya'ya geri dönüşümüz nasıl olur ben de bilmiyorum. Biz de beklemedeyiz. Milan'daki takım arkadaşlarım da ülkelerine gitti. Milan'da koronavirüse yakalanan kimse olmadı. Kulübün yolladığı bireysel çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Kendimi her an oynayacak gibi hazır tutuyorum" açıklamasında bulundu.

"TÜRK OLARAK, YARDIM ETMEYE ÇALIŞIYORUM" 

Hakan Çalhanoğlu, "Şu anda tabii ki herkes etkileniyor ama çekip gideceğim diyen yok. Ben de İtalya'nın arkasındayım Türk olarak, yardım etmeye çalışıyoruz. Biz maaşımızı alıyoruz, her şey gayet normal. EURO 2020'nin bu yıl oynanmasını isterdik ama sakat arkadaşlarımız için iyi olacak." ifadelerini kullandı.