Milli Piyango’da işler kesat gidince Şans Postası çıkarttılar. Bakalım daha neler göreceğiz

Milli Piyango’da işler kesat gidince Şans Postası çıkarttılar. Bakalım daha neler göreceğiz
Şans oyunlarının işletme hakkının Şisal Şans’a geçmesi sonrası oyunlarda uzun süre büyük ikramiye kazananın olmayışı ve ortaya çıkan çeşitli videolar sonrası oyunlarla ilgili şaibeler arttı. Şaibelerle beraber oyunlara karşı ilgi azalırken gelirlerde de 73 milyon TL bir azalış meydana geldi. Şisal Şans ise bu durumun önüne geçmek için çareyi gazete eki çıkarmakta buldu. Demirören Medya bünyesinde olan Posta gazetesinde Şans Postası eki çıkarıldı.

YENİÇAĞ/ TOLGA ŞAHİN

Demirören Holding ve İtalyan Sisal ortaklığı Sisal şans, 2020 yılında Türkiye’deki şans oyunlarını 10 yıl süreyle yürütmeyle yetkilendirildi.

Bu kapsamda şirketin ürünleri arasında Sayısal Loto, Kazı Kazan, Milli Piyango, On Numara, Süper Loto ve Şans Topu yer alırken oyunlarda uzun süre büyük ikramiye kazanılmaması sık sık gündeme gelmişti.

Oyunlarla ilgili numaraların daha önceden ayarlandığı, ikramiyelerin istenilen numaralara çıkarıldığına yönelik ortaya atılan iddialar sonrası oyunlara karşı bir güvensizlik oluşmuştu.

Güvensizlik sonrası oyunlara olan ilgi azalırken Milli Piyango’nun geliri de bir önceki yıla göre 73 milyon TL azalmıştı.

Oyunlarla ilgili şaibeler artınca Şisal Şans, çareyi gazete eki çıkarmakta buldu. Demirören Medya bünyesinde olan Posta gazetesinde Şans Postası eki çıkarıldı.

İlgili Haberler