Sahte Milli Piyango biletlerine dikkat! Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Büyük ikramiyenin hayalini kuran vatandaşlarımız, hayallerinin suya düşmemesi için bilet alırken çok dikkatli olmalı” diyerek vatandaşları uyardı.
Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiyesi ne kadar? Yılbaşında çekilecek olan Milli Piyango'nun büyük ikramiye tutarı belli oldu.
83 milyon TL'lik büyük ikramiye bakın kime çıktı. İşte çıktığı iddia edilen hayali kişi Süper Loto çekilişinde 83 milyon TL’lik ikramiye Aydın’ın Germencik ilçesine çıktı. İşte detaylar..
Vatandaşın da iktidarın da umudu oldu. 28 milyar 401 milyon lira gelir Geçim sıkıntısı çeken vatandaş çareyi şans oyunlarında ararken 2023 yılında devlet, şans oyunlarından 28 milyar 401 milyon lira gelir elde etti.
Milli Piyango nasıl kazanılır? Milli Piyango çekilişleri ne zaman? Milli Piyango’da büyük ikramiye için gözler çekiliş saatine çevrildi. Peki, Milli Piyango nasıl kazanılır? Milli Piyango çekilişleri ne zaman?
Milli Piyango'nun 400 milyonluk talihlisinin eşkali açıklandı. Böyle açıklama yapılır mı? Kolombiya iddialarının ardından Milli Piyango’dan yapılan açıklama tartışmaları da beraberinde getirdi. 400 milyon kazanan talihlinin eşkâli açıklandı. 69 doğumlu İstanbul’da oturuyor bir erkek. Şimdi herkes birbirinden şüphelenecek.
400 milyonluk yılbaşı biletini kimin kazandığı açıklandı Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişinde 400 milyon liralık büyük ikramiyeyi kimin kazandığı ortaya çıktı. Yapılan açıklamada "Büyük ikramiyeyi kazanan talihli İstanbul’da ikamet etmekte olup, 1969 doğumlu erkek bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır" ifadeleri yer aldı.
Kolombiya'dan 400 milyonluk bilet alan talihlinin ünlü birine benzediği ortaya çıktı. Sosyal medya her olayı dedektif gibi takip ediyor Milli Piyango yılbaşı çekilişi dün gece sahibini bulurken, kazanan talihli hakkında peş peşe iddialar ortaya atıldı. Bilet Kolombiya’dan mı alındı?
Milli Piyango online bilete çıktı. Bilet Kolombiya’dan alındı iddiası Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişinde 400 milyon liralık büyük ikramiyenin online olarak alınan tam bilete çıkmasının ardından biletin Kolombiya'dan alındığı iddiası sosyal medyayı salladı.
Milli Piyango'da büyük ikramiye çıkan numaralar belli oldu Milli Piyango'nun özel yılbaşı çekilişi için geri sayım sona erdi. Bilet sahibi olan vatandaşlar, çekilişin başlayacağı saati, tarihi merak ediyordu. Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi sonuçları açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak soruları sonunda cevap buldu.
Piyango bileti günah mıdır? Yılbaşı piyango bileti almak haram mıdır? Yılbaşı yaklaşırken her sene yılbaşı özel piyango biletleri satılıyor. Vatandaşlar piyango biletlerine yoğun ilgi gösterse de yılbaşı piyango biletlerinin İslam dinindeki yeri tartışma konusu. Peki, piyango bileti günah mıdır? Yılbaşı piyango bileti almak haram mıdır?
Herkes Cemal Enginyurt'un emekli maaşı önerisini konuşuyor. Bir paylaşım yaptı içinde 2 hedef gösterdi Demokrat Partili Cemal Enginyurt’un yaptığı emekli maaşı önerisi dikkat çekti. Enginyurt yaptığı paylaşımda 2 hedef gösterdi.
Milli Piyango yılbaşında verilen büyük ikramiyeyi açıkladı Milli Piyango yılbaşı çekilişinde verilecek büyük ikramiyeyi açıkladı. Çekilişte büyük ikramiye olarak 400 milyon lira verilecek. Öte yandan yılbaşı biletlerinin ücreti de açıklandı.
Zamlara yetişemeyen vatandaş şans oyunlarına umut bağladı Enflasyonla, zamlarla boğuşan ve daralan vatandaş şans oyunlarına ilgi göstermeye başladı.
Almanya’nın konuştuğu Türk piyango milyarderi evcil hayvan olarak timsah aldı Almanya'da yaşayan ve geçen yıl 9.9 milyon euroluk ikramiyeyi kazanarak gündem olan Türk asıllı 42 yaşındaki Kürşat Y. evcil hayvan olarak timsah aldı.
Sayısal Lotodan şans topu, süper loto hepsi zamlandı. İşte zamlı tarife Vatandaşın zengin olma hayali olan loto çekilişlerine büyük zam. Sayısaldan şans topuna, süper lotodan on numaraya kallavi zam geldi. Zaten hep kasa kazanıyordu. Şimdi kârları da arttı.
Sayısal oynamak için bayiye gidenler şok oldu. Bileti eline alan gözlerine inanamadı Zengin olma hayaliyle şans oyunları bayilerine giden vatandaşlar Çılgın Sayısal Loto’da kolon fiyatına gelen zam karşısında şok oldu.
Milli Piyango'da büyük ikramiye numaraları belli oldu. İşte tam liste Milli Piyango sonuçları sıralı tam liste yayımlandı. İşte kazanan şanslı numaralar…
Milli Piyango yılbaşı özel büyük ikramiye çekilişi yapıldı Saatler 23.15'i gösterdiğinde, Milli Piyango yılbaşı özel büyük ikramiye çekilişi yapıldı. Talihliler belli oldu.
Hakan Ural 'Tillahlı, zıplamalı, sabaha kadarlı' tuhaf paylaşım yaptı. Patronunun ismini duyunca anında çark etmişti Canlı yayında Milli Piyango’nun yılbaşı ikramiyesi olan 200 milyon TL hakkında “Onu bir kişiye vermezler, yalandan çeyreğe bölerler” diyen, ancak rejiden gelen uyarı sonrası hızla sözlerini geri alan Hakan Ural, gelen 'U dönüşü' eleştirilerine cevap verdi.
Milli Piyangoculardan Diyanet'e yanıt: Esas kul hakkını yiyen günah işler Ankara Şans Oyunları ve Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Poyraz'dan Diyanet İşleri Başkanlığı'na yanıt geldi. Poyraz, Cuma hutbesinde yer alan yılbaşı kutlamaları ve şans oyunlarına ilişkin ifadelerle ilgili “Esas günah olan, milletin kul hakkını yiyen günah işler” dedi. Poyraz ayrıca Diyanetin, AKP-Demirören ilişkisini unuttuğunu iddia etti
Hakan Ural Milli Piyango'ya önce salladı, şirketin sahibi patronu olduğunu öğrenince anında tornistan yaptı Milli Piyango’nun yılbaşı çekilişi için "Onu bir kişiye vermezler" diyen Hakan Ural, Piyango’nun Demirören grubunda olduğunu öğrenince canlı yayında çark ederek “10 tane almak lazım, alalım. Her şeyi de sorgulamayalım.” dedi.
Profesör Özgür Demirtaş'tan şans oyunları açıklaması. Bir yerden büyük bir tüyo almış Yılbaşına günler kala milyonlarca vatandaş 200 milyon liralık büyük ikramiyenin hayalini kurmaya başladı. "Ya çıkarsa" ümidiyle bilet alan vatandaşlara ekonomist Özgür Demirtaş'tan uyarı geldi.
Geçim derdindeki vatandaşlar umudunu yine piyangoya bağladı: Gişedeki kuyruğun ucu görünmüyor Geçim derdindeki vatandaşlar umudunu yine piyango biletlerine bağladı. Milli Piyango’nun yılbaşı çekilişi için satılan biletleri almak isteyen vatandaşlar bilet gişeleri önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Milli Piyango yetkilileri geçen yıl yapılan yılbaşı çekilişi sonrası çıkan tartışmalar nedeniyle bu yıl ‘tüm ikramiyenin dağıtılacağını’ açıklamıştı.
Yılbaşı bileti alacaklar dikkat. Hayalleriniz suya düşmesin Yeni yıla sayılı günler kala yılbaşı biletleri satışa çıkarken konuya ilişkin Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yılbaşı bileti alacaklara uyarıda bulundu.
Milli Piyango oyunlarının devredildiğini ve iki yıldır denetlenmediğini biliyor muydunuz. CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Varlık Fonu tarafından 2020 yılı Ağustos ayında Sisal-Şans ortak grubuna devredilen şans oyunlarının iki yıldır denetlenmediğini söyledi.
Yasa hazırlanıyor hiçbir iş yapmayan Milli Piyango idaresine para aktarılacak AKP, Meclis tatile girmeden önce yeni bir torba teklifi Meclis gündemine getirmeye hazırlanıyor.Kredi garanti kurumlarına aktarılabilecek kaynak sınırı 60 milyar liradan 100 milyara çıkarılırken, Milli Piyango İdaresi’ne yönelik düzenleme dikkat çekti.Milli Piyango İdaresinin giderlerinin karşılanması için Türkiye Varlık Fonuna aktarılan kaynağın yüzde 8’inin Milli Piyango İdaresine aktarılacak olması. Şans oyunlarının SİSAL’a devredilmesinin ardandan Milli Piyango’nun sadece denetleme yetkisi bulunuyor.
Milli Piyango'dan şeytana pabucunu ters giydirecek buluş. Çekilişle ikinci el araba ve market hediye çeki de dağıtacak. Milli Piyango'dan şeytana pabucunu ters giydirecek bir hamle geldi. Milli Piyango bundan sonra ikinci el araba ve market çeki de dağıtacak!
Milli Piyango'da şok gelişme. Demirören yolları ayırdı Dünya yazarı Kerim Ülker, Milli Piyango'nun ortaklarında değişim yaşandığını söyledi. Ülker, "Demirören’in ortağı Sisal artık İtalyan değil, İrlandalı oluyor." dedi.
Flaş... Flaş... Milli Piyango'da büyük olay! Haftalarca devretti, kimse bakmamış Türkiye Varlık Fonu tarafından 2020 yılı Ağustos ayında Sisal-Şans ortak grubuna devredilen Milli Piyango’nun o tarihten bu yana denetlenmediği ortaya çıktı.
CHP'li vekil Tahsin Tarhan'dan büyük iddia. Milli Piyango'da her çekilişte artık hep orası kazanıyor CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, çekiliş sonuçları için büyük bir iddiada bulundu. Bu yıl 120 milyon liralık büyük ikramiye çeyrek bilete çıktı. Biletlerin sadece biri satıldı ve 90 milyon kasaya kaldı. Tahsin Tarhan “Milli Piyango’da şaibeler bitmiyor. Özelleştikten sonra hep kasa kazanıyor” dedi.
Yılbaşı büyük ikramiyesinde büyük tılsım. İşte ikramiye çıkan biletteki sır Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi'nde, büyük ikramiyenin isabet ettiği çeyrek bileti satan ve 30 milyon TL'lik ikramiye kazandıran İzmir Konak'taki şans oyunları bayisi Vedat Yiğit, talihliyi kendisini de merak ettiğini söyledi. Yiğit ayrıca büyük tesadüfü de açıkladı.
İşte Milli Piyango sonuçlarının tam listesi. Büyük ikramiyenin sadece bir bilete çıktığı ileri sürüldü Milli Piyango yılbaşı çekiliş sonuçları açıklandı, 120 milyon liralık dev ikramiyenin vurduğu şanslı numaralar belli oldu. Büyük ikramiye "9876066" numaralı bilete isabet etti. Milli Piyango yılbaşı çekiliş sonuçlarına göre amorti kazanan numaralar ise 4 ve 5 oldu.
Milli Piyango'da yeni skandal. CHP'li Deniz Yavuzyılmaz yılbaşı bileti alanların başına ne geleceğini açıkladı Yılbaşı öncesi şans oyunları çekilişine dikkat çeken CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, Milli Piyango’daki yeni skandalı ortaya çıkardı. Yavuzyılmaz, 120 milyon TL olan yılbaşı büyük ikramiyesinde talihlinin cebine kalacak tutarı açıkladı.
Milli Piyango'da yılbaşı bileti satışları çakıldı Milli Piyango'nun Demirören'e satılmasın ardından Yılbaşı Çekilişi biletlerinin satışlarının yüzde 30 düştüğü açıklandı.
Acı gerçek maalesef bu dedi Ankara Şans Oyunları ve Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Poyraz, Milli Piyango yılbaşı çekilişi bilet satışlarında beklenen hareketliliğin olmadığını, Milli Piyangonun özel sektöre devri ile başlayan süreç içerisinde bayiler açısından güvensizlik ortamı yaratan değişimlerden dolayı talebin düştüğünü açıkladı.
Yılbaşı biletlerini ilgi düşük olunca biletleri Noel Baba kıyafetiyle mankenler satacak Milli Piyango’nun yılbaşı çekilişi öncesi satışların düşük olması nedeniyle İtalyan firması Sisal Şan yılbaşı kostümlü mankenler aracılığıyla bilet satışı yapmaya başladı.
Sayıştay raporunda ortaya çıktı: Demirören’e devredilen şans oyunları denetlenmiyor Şans oyunlarının, Demirören ailesinin ortağı olduğu Sisal Şans şirketine devredildikten sonra denetlenmediği ortaya çıktı. Sayıştay’ın raporuna göre idare, Ağustos 2020’den beri izleme ve denetleme yetkisini kullanmıyor.
Milli Piyango bayisine giden şok oldu. Yılbaşında verilecek büyük ikramiye belli oldu Bir Milli Piyango geleneği olan özel yılbaşı çekilişine geri sayım başladı. Biletler 30 ila 120 lira arasında satışa sunuldu. Büyük ikramiye ise 120 milyon TL olarak belirlendi.
Demirören, Azerbaycan’daki piyangoyu ABD’li ortağıyla işletecek Demirören Grubu, Azerbaycan’daki devlete ait şans oyunları şirketi Azerlotereya'yı ABD’li ortağı Scientific Games ile birlikte işletecek.
Milli Piyango İdaresi’nde neler oluyor? 2 bin 500 TL daha fazla maaş alıyorlar Milli Piyango İdaresi’nde 26 yönetici vekaleten görev yapıyor. Görevlerini vekaleten yürütenlerin, eski maaşlarına göre 2 bin 500 TL daha fazla maaş aldığı ifade ediliyor.
Babası ‘İmanı olan bilet almaz’ demişti Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Bekir Yunus Uçar’ın aynı zamanda özel bir şirkette çalıştığı ortaya çıktı. Babası Timurtaş Uçar'ın "Zerre kadar imanı olan bilet almaz" demesiyle bilinen Bekir Yunus Uçar'ın Türk Telekom'un alt şirketlerinden birinde çalıştığını CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz gündeme getirdi.
Milli Piyango’da işler kesat gidince Şans Postası çıkarttılar. Bakalım daha neler göreceğiz Şans oyunlarının işletme hakkının Şisal Şans’a geçmesi sonrası oyunlarda uzun süre büyük ikramiye kazananın olmayışı ve ortaya çıkan çeşitli videolar sonrası oyunlarla ilgili şaibeler arttı. Şaibelerle beraber oyunlara karşı ilgi azalırken gelirlerde de 73 milyon TL bir azalış meydana geldi. Şisal Şans ise bu durumun önüne geçmek için çareyi gazete eki çıkarmakta buldu. Demirören Medya bünyesinde olan Posta gazetesinde Şans Postası eki çıkarıldı.
Demirören bir ülkede daha Milli Piyango işletecek Azerbaycan hükümeti, devlete ait piyango şirketinin yönetimini Demirören Grubu’na devretti. Demirören Grubu 5 ay içinde teslim edilecek Milli Piyango şirketini, 10 yıl boyunca işletecek. Yıldırım Demirören “Azerbaycan’da binlerce kişiye iş imkanı sunacağız. Bu anlaşmanın ilk yatırımımız olduğunu bundan sonra da Azerbaycan’da yatırımlar yapma istediğimizi beyan etmek isterim” dedi.
Sayısal bayiine giden şok oldu. Milli Piyango oynayan bileti görünce dondu kaldı Demirören Holding’e ait Şişal Şans yönetimindeki Milli Piyango Mart ayında 20 milyon TL büyük ikramiyeye sahip özel bir çekiliş yapma kararı aldı. Bilet almak için sayısal bayilerine giden vatandaşlar ise özel çekilişin bileti fiyatlarını görünce şok oldu.