Milli takımdan yakın takip! 33 maçta 15 gol attı

Milli takımdan yakın takip! 33 maçta 15 gol attı
A Millî Takım Yardımcı Antrenörü Kenan Koçak ve beraberindeki bir Millî Takım yetkilisi, Türkiye adına oynama şansı da bulunan Zeki Amdouni'nin formasını giydiği Lausanne Sport'un Lugano maçını yerinde takip etti.

İsviçre basınından Blick''in haberine göre; Millî Takım''ın iki yetkilisi, Lausanne Sport ile Lugano arasında oynan maçta Zeki Amdouni''yi takip etti. Lausanne Sport, Lugano''yu 4-1 mağlup etti.

Mücadelede Mohamed Zeki Amdouni, 2 gol ile öne çıkan isim oldu. 21 yaşındaki forvet; bu sezon takımı Lausanne Sport ile çıktığı 33 maçta 15 gol atmayı başardı.

Lausanne Sport''un golcüsü, A Millî Takımımız tarafından takip edilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Performansının takdir edilmesi olarak tanımladığı durumdan memnuniyetini dile getiren Amdouni, "Maçtan önce Türk temsilcilerin tribünlerde olacaklarını duydum. Son zamanlarda yaptıklarımın önemli bir kanıtı olduğunu düşünüyorum. Bu, maçın önüne geçmedi ve normal performansımı sergiledim" dedi.

Genç golcü; gelecekte Türkiye forması giyip giymeyeceğine ilişkin soruya ise, "Göreceğiz" şeklinde cevap verdi.

Zeki Amdouni, Mart 2021''de Ümit Millî Takımımızın formasını hazırlık maçında giymişti.

Sonrasında ise devreye giren İsviçre Ümit Millî Takımında oynama başlayan Amdouni, forma giydiği 8 maçta 6 gol atmayı başardı. Genç oyuncu, A millî takım düzeyindeki tercihini ise henüz yapmadı.