Fadik Sevin Atasoy yönetmen oldu

Fadik Sevin Atasoy yönetmen oldu
Oyuncu Fadik Sevin Atasoy, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi ve İKSV ortaklığında 41. İstanbul Film Festivali kapsamında City's Nişantaşı CineWAM sinemalarında yapılan gösterimleri izledi. Yönetmenliğe adım atan Atasoy, gösterim öncesi muhabirlerin sorularını cevapladı.

Yurtdışı festivalleri için kendisinin yönettiği kısa film olduğunu söyleyen oyuncu Fadik Sevin Atasoy, "Benim yönettiğim bir kısa film var onu yurt dışında birçok festivale gönderdik, inşallah iyi haberler alacağız. O platformda bile yarışmak bizi gururlandırır ama bir de ödül olsa şahne olur." dedi.

OYUNCULUK HER YERDE ZOR 

11 yıldır Amerika''da yaşayan ve oyunculuk yapan Atasoy "Yurt dışında oyunculuk yapmak zor mu?" sorusuna "Oyunculuk mesleği her yerde zor. Sadece yetenekle ilgili bir şey değil bir de sektörel tarafı var. Her ülkenin kendine göre bir zorluğu var. Hiç zorlanmadım aslında Amerika''da. Benim için şahane geçti 11 yıl. Çok güzel deneyim oldu ve bana çok şey kattı. Bütün biriktirdiklerimi yönetmen olarak, yazar olarak dışa vurma dönemindeyim." diye cevap verdi.
 

İlgili Haberler