“Atatürk” diyememek!

“Erdoğan’ı Büyük Ortadoğu Projesi Eş Başkanlığı’na ben ikna ettim” diyen... “ABD’nin Irak’ı işgal etmesine AKP’nin destek vermesi konusunda ne diyorsunuz?” sorusuna, “Ankara’ya gittim, ABD’ye destek vermesi için Tayyip’le bir saat konuştum” diyen... Mehmet Akif’e,  “Pezevenk” diyebilen Kadir Mısıroğlu daha nice pisliğine tüy dikip, “10 Kasım’da, saat 9’u 5 geçe kenefe gidin. Husumetinizi, hissiyatınızı diri tutun!” afişi hazırlatmış ve bunu da internet sayfasında yayımlanış... Söyler misiniz Allah aşkına bu Kadir Mısıroğlu, Mehmet Akif’le ahrette nasıl helalleşecek?
 Ne demek ahlakı ve dürüstlüğü ile temeyyüz etmiş ve İslâm âlemi ile Türk milletinin yüreğinde sıcak bir yer bulmuş bir insana “Pezevenk” demek?  “Toprağın altına girmiş” insanlar için, “Ölülerinizi hayırla yâd ediniz” tavsiyesinde bulunan Efendimiz Hz.Peygamber(s.a.v.)’e meydan okurcasına bir sarhoşun bile ağzından kolay kolay çıkmayacak sözleri söylemek, fiilleri tavsiye etmek!
Lağıma benzer ağızlarıyla ortalığı kokutanlar ve ondan hiç hazzetmeyenler, isteseniz de, istemeseniz de siz Atatürk’ün Haçlılardan kurtardığı bir Türkiye’nin ekmeğini yiyor, suyunu içiyor, onun kurduğu devletin makamlarında oturuyor, onun açtığı mecliste milyarlarca lira maaş alıyorsunuz.
Atatürk Peygamber değildi. Kimine göre hiçbir kusuru yoktur, kimine göre az kimine göre pek çok hataları vardır.
Bırakınız Kurtuluş Savaşını verip bu millete hürriyet ve bir vatan armağan etmesini... Onun kırık kaburga kemikleri ile Çanakkale’de Anafartalar Grup Komutanlığı’na doktorların ısrarlarına rağmen koşması, yolda sıtmaya yakalanıp cepheye giderken attan düşmesi, kusacak kadar ağırlaşmasına rağmen görevi devralıp o müthiş savunmayı yapması nerede, sizin öksürünce rapor alıp, sesiniz kısılınca devlet hizmetini aksatmanız nerede!...
Balkanlardan Libya sahillerine, Filistin’den Kocatepe’ye ömrü cephelerde geçmiş bir insanı küçümseyenler bir şiir okuduğu için birkaç gün cezaevinde krallar gibi ağırlanmasından kahramanlık öyküleri çıkarsın ve bunun bedeli olarak bin odalı sarayları ona layık görsün... Ne diyelim... Özetleyecek olursak... İşi gücü Atatürk düşmanlığı olan biri, Türk milletinin ve İslâm kardeşliğinin de en büyük düşmanıdır. Haçlı seferlerini başlatan Papa dirilip. bugünkü Türkiye’nin başına geçse ilk işi Atatürk düşmanlığı olurdu.
Çünkü geride oğul, kız bırakmamasına ve ölümünün üzerinden 76 yıl geçmesine rağmen bu topraklarda Atatürk’ü sevenlerin oranı onu sevmeyenlerin oranından çoktur. Bu milleti “Atatürk ve karşıtları” olarak bölmek demek, Türk’ü Türk’e, Müslüman’ı Müslüman’a kırdırmanın en kolay, en kestirme, en masrafsız yoludur... Böyle olduğu içindir ki bu topraklardan Türk’ü ve Kürt’ü ile İslâm’ı silmek isteyen Haçlı seferlerinin düzenleyicisi papazlar bile bu ülkeyi yönetselerdi “Atatürk ve karşıtları” silahını kullanırlardı... Amma şunu da kabul edelim ki Haçlı seferini düzenleyen papazlar bile o milletin değer verdiği şahıslara kadın pazarlayıcısı sıfatı olan “Pezevenk” diyecek ve 9’u 5 geçe kenefe gidin önerisinde bulunacak kadar süflileşemezlerdi... Bir de Atatürk, İsviçre ve İtalyan kanunlarını tercüme etti bu milletin kanunları haline getirdi diyenlerin kendilerini İslâmcı göstermeleri yok mu, insanı çileden çıkartıyor.
Yahu sizin kayıtsız şartsız destek verdiğiniz iktidar öyle ülke ülke de değil, AB kanunlarını toptan Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’ndan üstün tuttu. Bir AB kanunu, Türkiye Büyük Millet Meclisi kanunundan farklı ise uygulanacak olan hüküm, AKP’nin imzaladığı, zinanın da suç olmaktan çıkartıldığı AB kanunlarıdır.

Yazarın Diğer Yazıları