Rus milyarder, hamile eşi ve kızıyla birlikte evinde ölü bulundu

Rus milyarder, hamile eşi ve kızıyla birlikte evinde ölü bulundu
Eski Kremlin ve Gazprombank yöneticisi olan milyarder Vladislav Avayev, Moskova'daki evinde hamile eşi ve kızıyla birlikte ölü bulundu. Polis olaya ilişkin soruşturma başlattı. Cinayet ihtimali de değerlendiriliyor.

Görgü tanıkları arasında bulunan komşular, Batı yaptırımlarının Vladislav Avayev''i olumsuz etkilemiş olabileceğini söyledi. Apartmanda bulunan bir başka görgü tanığı da "Üç el ateş edildiğini ve bir kadının çığlık attığını duydum. Sonrasında 2 el daha ateş edildiği ve çığlık sesleri kesildi. Pencereden baktığımda havai fişekler olduğunu düşündüm ancak sonradan bunların silah olduğunu anladım" dedi.

CİNAYET İHTİMALİ ÜZERİNDE DE DURULUYOR

Bazı görgü tanıkları Vladislav Avayev''in Batı yaptırımları nedeniyle ekonomik sıkıntılardan sonra bunalıma girmiş olabileceğini söylerken komşuları Gazprombank''ın başı olmaya bu kadar yaklaşmış ve yöneticilik yapmış olan Avayev''in akıllı biri olduğunu ve bunalımda görünmediğini söyledi.

Rus istihbarat yetkilileri durumun intihar gibi görünse de cinayet ihtimalinin de elenmediğini ve soruşturmanın kapsamlı olarak yürütüldüğünü söyledi.

İlgili Haberler