Müge Anlı anlatılanlar karşısında kendini tutamadı, stüdyodaki herkes dondu kaldı

Müge Anlı anlatılanlar karşısında kendini tutamadı, stüdyodaki herkes dondu kaldı
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan ve 20 farklı suçtan 24 yıl ceza alan ancak korona virüs nedeniyle tahliye edilen Adem Durur’un ifadeleri Müge Anlı’yı şok etti. Anlı Durur’un açıklaması sonrası "O zaman biz boşuna uğraşmayalım ya kimse cezaevine girsin diye. Polis de uğraşmasın” ifadelerini kullandı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan ve 24 yıl ceza almasına karşın korona virüs nedeniyle tahliye edildiğini açıklayan Adem Durur’un ifadeleri karşısında stüdyodaki herkes dondu kaldı. Sabıka kaydını açıklamayan Adem Durur, "24 yıl ceza aldım. 2017’nin Şubat ayında cezaevine girdim" dedi. Müge Anlı ise "Madem 24 yıl ceza aldın nasıl dışarı çıktın" diye sordu. Adem Durur da bu soruya "korona virüs nedeniyle çıktım abla" yanıtını verdi. Müge Anlı, "24 yıl ceza alanları da mı korona virüs nedeniyle tahliye ettiler" diye sordu.

Adem Durur da "2016'da çıkan iki de bir yasası vurdu. Hem de son infaz yasasından faydalandım ve açık cezaevine çıktım. Oradan da korona virüs nedeniyle tahliye edildim" dedi.

Bu sözler üzerine Müge Anlı, "O zaman biz boşuna uğraşmayalım ya kimse cezaevine girsin diye. Polis de uğraşmasın. 24 yıl ceza almış, bir infaz yasası çıkmış yarıya inmiş, sonradan da koronadan da serbest kalmış! Sen serbest kalabilirsin ona bir şey demiyorum ama 'O zaman biz boşa mı kürek çekiyoruz' diye içimden geçirdim" şeklinde konuştu.