Müge Anlı Bahçeli ile ne konuştuğunu canlı yayında açıkladı

Müge Anlı Bahçeli ile ne konuştuğunu canlı yayında açıkladı
Müge Anlı ile Tatlı Sert izlediği bilinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin reklam arasında Anlı’yı arayarak Altın Kelebek ödülü için tebrik ettiği öğrenildi.

Devlet Bahçeli reklam arasında aradı

Gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’in sıkı takipçilerinden olduğu bilinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Müge Anlı''ya tebrik çiçeği gönderdi.

Anlı’ya programın yeni sezon açılışında da çiçek gönderen Bahçeli, Altın Kelebek’te iki ödül alan Müge Anlı’ya yine çiçek gönderdi.

Devlet Bahçeli’nin gönderdiği çiçek ile gelen notu okuyan Müge Anlı, reklam arasında Bahçeli ile telefonda görüştüğünü dile getirdi.

Devlet Bahçeli’nin mesajını canlı yayında okuyan Anlı, şu ifadeleri kullandı:

“Öncelikle Altın Kelebek ödülleriyle ilgili az önce reklam arasında kendileriyle de görüştüm, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin bir mesajı var; ‘Muhterem Müge Hanım, Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Gündüz Kuşağı ve En İyi Kadın Sunucu Ödüllerini almış olmanızdan dolayı tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum.’ Çok teşekkür ediyorum Sayın Devlet Bahçeli’ye az önce kendisi ile de konuştum; ‘Sizin ödülleriniz milletin kalbinde’ dedi. Her zaman güzel mesajlarıyla bizi onurlandırıyor.”

 

İlgili Haberler